2011 m. sausio 16 d., sekmadienis

Po V.Romanovo inerviu laidai Krepšinio pasaulyje...


Rokis_Filadelfijus_: Paprastai, video su buratinu buna tik vienas asilas - volodia, bet sikart jam kompanija palaiko ir antrasis - Vidas Maciulis...


nesaznanke: Krc kokie jus visi debilai,gerai romka pasake kad jus esat debiliukai praplautom smegenim:)

flangas: geras interviu :) juokingiausia, tai kad jau per si interviu zurnalistas zinojo, kas bus treneriu.... o reklama taip sukarpe, kad visi portalai vos neiprotejo nuo naujienun:d :D :D (Romanovas sukarpytame video kalbėjo apie tai, kad jis renkasi iš Grigo, Kazlausko ir Kemzūros)

flangas: o kas yra genijus??? speju visi tik ne taksistai ane? :D :D :D nes pasak, taves, tai taksistas, tai jau sudo vieta... kuris negali buti nei milijonierius, nei genijus... vaikeli tu mielas... ziurek kad gyvenime nereiketu taksistam langu valyti prie sankryzos..... jei mama neisauklejo, tai reikia aplinkiniams tokius atvepelius paauklet

nesaznanke: Nesuprantu ko plytfaniai tokie nepatenkinti? Jums dziaugtis reiketu kad zalgiri valdo toks" durnelis" kaip Romanovas ,nuo to jums tik lengviau:) O ar lengviau tai pamatysime gale sezono:)

Gediminas06: Patį geriausia savininka turim. Vladimeras Romanovas net už Lakersu savininką geresnis.

Tornado: sveikas mano seseli ;),tikiu kad tu tiki ir kaledu seniu ir fejomis,dar neisaugai is to amziaus vaikuti ,taip taip nuo nulio susikrove :),zinok ne vienas toks ruskine nuo nulio susikrove :) ir n kartu uz ta karlika turtingesnis



Tornado: juventus78->> man tai vien panikos priepuoliai,atleido kaip niekad zk tikusi treneri,pabego del nesumoketu centu agentams pagrindinis centras,viespate kaip baisu :D,dar tas medinis karlikas viesai deklaruoja kad jam pergales nesvarbios :D ,manau "dreba" rytieciasi,bet va kazkodel kaune valerijono lasu jau seniai nebeliko ;)

Bingo: Tavo frazes:
"jis ir be miltuku kosmose. laimingas jis zmogus :)*(Romanovas)"
"svarbu tave turim protinga :) ir romka aisku :)"
"davaj nesipjaunam per ta romka...bet jei vainauskas per ryta simtus miljonu plauna tai kiek romanovas per zalgiri tada.. tustancius milijonu ??? :) "
"asile klausyt moki deklarauoja 3 miljonus o biudzetas simtais miljonu....as suprantu ka jis nori pasakyt ...bet skamba juokingai :)"
"pvz kokio sakinio nesupratai ??? svarbu romanova supranti :) "
"tu man atsakyk i toki klausima pvz rytas bus paskutiniai lkl tai jei mes busim priespaskutiniai tai reiks dziaugstis ....man Žalgiris svarbu ir jei turim geniju su tiek milijono uz vairo tai siemet i final 4 tikrai jau turetume papult + o kitais metais busim cempionai ??"
Vien nifteminiai stumimai ant Romanovo, jokiu argumento, nieko. Suvok paprasta dalyka, zmogus uzdirbes tiek pinigu, kiek jis turi gera pasaulio ir zmogaus suvokima. Galbut jis tiek nesupranta krepsinyje, kiek pvz, tu, bet del to gali stumti tik visokie atsilupeliai ir lopai.:)

zalgirieciai: DIEVINU ZALGIRI!!!
faniukaz: matosi biski trenktas :)
zalgirieciai: matosi kad tu visiskas bukagalvis.

faniukaz: puiku va centra vietoj begiciaus paime 2 metrini stulpa kuris vos gaudosi aikstelej nespeja paskui greita komandos zaidima,tj tik minusas zalgirui o ne pastiprejimas db,tokio normalau auksto c ir neturi teks verstis klimavicium,jankunu,watsonu. kurie yra gryni PF.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą