2011 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Europos krepšinio čempionatas - #1

Peržvelkime komentarus:

Nostradamas: Nėra šansų lietuviams. Tikiuosi, kad bent ketvirtą vietą grupėje užims.

va: Buvau katik nukeliaves i ateiti ir ten maciau, kad Lietuva iveike Anglija 15 tasku skirtumu. ir dar beje, maciau, kad Rytas uzeme 6 vieta Eurocupe.

Geras: Britanijoje žmonės net nežino, kad tokia sporto šaka kaip krepšinis egzistuoja :D



_WTF: Vis tik Radzis Dulkino ta sena zertva raisa!
darius: Naujoji Realo zvaigzde gryba pjauna

benas: Jus krv tikekit o ne piskit cia mazgus kai lohai mes turim laimet ir laimesim.

XXX: lietuva yra kaip laukinis arklys - jeigu pazabosi, tai begsi toli, bet jeigu ne, tai busi numestas ir suspardytas :)   jeigu komandos nervai stiprus, tai jie susitvarkys.

vardas: cia viskas aisku, zinau, kad rungtynes surezisuotos lt laimes ant 17

_WTF: Pocius kaip arklys kurva nuleidzia galva nu ir lekia xuj znajit kur

Miltukas: Sudas tas brolis, valanciunas geriausias, mesti ksystofa paimam motiejuoa.
 
benas: Zinokit kai man o sirdis atsigavo pzdc
 
Vabaki: Kalnas stoei laiswas ne reik lipt pociui y mesy, pz...prazus jis reale
 
rytas valdo: jei ne žaliagrybio nevykėliai pocius su kalnu, šuta komanda galėtų pretenduoti į pirmą vietą.
 
faktas: pencininkas jasikevičius dviem galvom geresnis už žk "žvaigždę" kalną. atkarpa 10-0 buvo prakišta būtent dėl kalno. Neveltui net žk savininkai mato tai ir perka 2 negrus į kalno poziciją. manau kitamet kalnas žk gaus lošt po 10 min nedaugiau.
 
jui: blet lopiniai stumia ant pociaus kuris per pirmus du kelinius buvo geriausias zaidejas tik treciam 2 klaidas padare o sako nepataiko kad tik viena syki pramete ;DDDDDDDDDDDDD taj jau reiskias dengas grybas kad nepataiko paklausykit ka jus rasot ir dar drystat ant valanciuno stumt kol jis buvo aikstej britai tik 4 taskus tepelne ir visu antra jis net i krepsi nemete ;_))) o petraviciu giriat kaip visada per ji dejimus delioja bet px paskaitykit ka rasot stumiat ant rinktines ir fanais laikotes geda prakeikti jus cigonaii
 
Andyyy: o jums nepasirode,kad abu vedejai po varzybu myzt labai norejo kad jau taip trype vietoj atsistoje :DDD su pergale visus !!!
 
bmv: luzeriu ryto d....,cia losia Lietuvos rinktine,sirgaliai atsirado p...,nieko daugiau nemokate tik klavaitura spausti ir prie taboro dozes ieskuoti....
 
erikas: Amazing ( As tau jei tau taip idomu galiu galvos operatsija padaryti,,miekstu su gyvunais isidarbineti,,Parasyk kanors naujo ir adresa neuzmirsk
 
ropke: MP1...vo,atsirado bravoro kolega...o tu gal poliruoji bravoro koteli..ar tu ir esi jis,neuzauga? :D kai uzaugsi ir pradesi suprasti,kaip kas yra krepsinyje,nebegiok,ir neieskok manes cia,noredamas atsiprasyti.. :D :D eik jau gult,tyt gelyte nesi aukletojai :D..
 
Anonimas: Ale blet atsprasant sudfaniu kiek toj musu mazoj Lietuvoj. Kaip tokia maza skyle gali tiek kasio expertu issert jus man paaiskinkit? Pize, visi zino kas ir kaip buvo blogai ir kas kaltas, tai nahuj mum treneriai tada, jeigu jus tokie ahujelni esat? Gal tada i jusu debilu rankas vyrus atiduot ir kokiam savo apsiktam forume sudeliokit strategijas... Duobe kaip reta 3 keliny ir visvien 80 tasku sumesta, 69 praleisti (realiai 4-6 taskai finale del nesigynimo) tai dameskit jus tuos 20 tasku ir bus 100-65 ar pan., ka tada losit? Jus visi apsisikeliai issitraukit motinos papa is burnos ir pagaliau bukit suauge zmones, nera cia jokiu zalgirio ar ryto fanu - yra rinkinte. Laime rinktine - dziaugiates, nelaimi - palaikot ir tikites kad pasitaisys. Vapse koks jiem tolkas yra savo sveikatas aukot (gi vos ne visiem per 30 metu ir pasveikt ner taip lengva) tipo uzdirbs is to milijardus? Eina uz Lietuva lost - o jus net po pergaliu pamazgas pilat.
 
ricardas: specialistai ar kasnors be jaskos jonui imeta kamuoli i baudos eiskstelia,specialistai jus tai ka jam centrui reikia nuo tritaskio varytas kausaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą