2011 m. lapkričio 20 d., sekmadienis

WikiLeaks: V.Romanovas paleidžia komandą

Po apgailėtino pralaimėjimo sekmadienį Kazanės "Uniks" komandai, Kauno "Žalgirio" savininkas Vladimiras Romanovas paleidžia komandą.

Rungtynių metu komandos savininko nervai neišlaikė, po eilės apgailėtinų atakų, pono V.Romanovo veidas buvo toks rūškanas ir susiraukęs, tarsi būtų suvalgęs fekaliją, pasiėmė mobiliojo ryšio telefoną, paskambino visai Kauno "Žalgirio" komandos administracijai ir pasiuntė ją "na**ui".

WikiLeaks paviešinti dokomentai įrodo, kad ponas Vladimiras Romanovas atleido visą komandą, išskyrus Vytenį Lipkevičių ir Mindaugą Kuzminską, nurodyta priežastis yra labai mįslinga esą - žaidėjams visiškai nelaiko šlapimo pūslės ir nespėja jiems keisti pampersų. Dokumentuose rašoma, kad komandos savininkas į komandą pakvies visus stipriausius jaunus Žalgiriui priklausančius žaidėjus, o nuo kito sezono komandą formuos iš naujo, palikdamas daugiau vietos jauniems žalgiriečiams, nes dabar komandoje visiškai nėra progreso.

Neatskleidžiama, kokiu būdu sutartys su žaidėjais yra nutraukiamos, ar verslininkas įvykdys sutarties įsipareigojimus, ar visgi pasinaudos spragomis sudarant sutartis. Tikslensė informacija turėtų pasirodyti artimiausiu metu.

Krepšinio gerbėjai šiandienos rungtynėse įžvelgė, kad tai protestas prieš Vladimirą Romanovą, galbūt jiems nemokamos algos, arba jos vėluoja, kaip yra Vladimiro Romanovo futbolo klube "Hearts", tačiau apie tai kolkas žiniasklaidoje rimtesnių atgarsių nėra.

6 komentarai:

  1. na darosi idomu...va cia jau intriga. paaiskes kas prie ko :0

    AtsakytiPanaikinti
  2. O man jis patinka, saunuolis. Man irgi nervai nelaiko, kazkokie nevykeliai...Prie to pacio anekdotas: Skaitytojas: Laba diena, gal galite pasakyti, kur rasti knygą apie "Žalgirio" pergales?Bibliotekininkė: Trečias aukštas, fantastikos skyrius

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mačiau kaip skambino! Tikrai! Kam skambino nežinau.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Truputi vaikiška rašyti „iš debesies“... šiai sapalionei trūksta tik iliustacijos su „paviešinta“ pažyma

    AtsakytiPanaikinti
  5. labai abejoju ar cia taip yra nes kituose tinklalapiuose nieko nera parasyta kad taip butu atsistike cia jau per daug prirase :/ :/

    AtsakytiPanaikinti