2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Jonas Vainauskas (Jean-Baptiste Vayno) ir Vladimiras Romanovas: Tikroji tiesa.

Jonai, čia tu...?
Sveiki skaitytojai. Siūlome Jums išskirtinę progą pažvelgti į istoriją ir iš arčiau susipažinti su legenda tapusiu ''Lietuvos Ryto'' vadybininku Jonu Vainausku.

 
Iš kur kilęs šis vadovas? Kaip jis atsirado Lietuvos krepšinio pasaulyje ir ko jis siekia? Ar jis kenkia Lietuvos krepšiniui? Visa tai bandysime išsiaiškinti šiame išskirtiniame straipsnyje. Šis rašinys paremtas rašytiniais istoriniais šaltiniais, kurie siekia net 2000 B.C. (Smagaus skaitymo :D )








                                                             Jean-Baptiste Vayno.
                                                        Jono Vainausko biografija.

Istoriniai šaltiniai byloja, jog Jonas Vainauskas gimė 1400 metais Škotijos kalnuose. 1430 metais jam įkando vampyras ir jis tapo nemirtingas. Per savo 600 metų patirtį Jonas Vainauskas pastoviai keliavo, keitėsi vardus, užsiiminėjo įvairia veikla. Viso pasaulio istorikai teigia, jog šis asmuo anksčiau pragyvendavo iš raganavimo ir bildukų kvietimo seansų, kurių metu Jeanas apdumdavo akis žiūrovams ir pabėgdavo su visais pinigais.

1410m. liepos 15d. Žalgirio mūšyje žuvo Jono močiutė, jis buvo be galo nusiminęs ir nuo to laiko nekenčia visko, kas susiję su Žalgiriu.Jau 600 metų jis stengiasi sunaikinti viską, kas susiję su Žalgiriu. Vėliau rašytiniuose šaltiniuose buvo minima, kad 1806 metais Jonas Vainauskas (Jean-Baptiste Vayno) dalyvavo Prancūzų kare ir padėjo Napoleonui organizuoti armiją. 

1854 metais Jonas Vainauskas sudegino Žalgirio bažnyčią stovėjusią 200 metų netoli Klepočių kaimo. Manoma, kad kai Vainauskui pirmą kartą įkando vampyras, J.V. užsikrėtė Žaliąja Karštine. Kai tik Jeanas pamato ''Žalgirio'' emblemą arba žalią spalvą, šiam asmeniui prabunda vampyro instinktai, jis tampa labai blogas,agresyvus ir labai įsiunta išvydęs šią spalvą.( Panašiai kaip ispanų koridoje išerzinamas bulius, rodant jam raudoną audeklą).



Toliau rašytiniai šaltiniai byloja, jog 1919 metais Šilutėje įsikūrė partizanai pasivadinę "Žalgirio kuopa", Vainauskas sužinojo kur jie slepiasi ir įdavė NKVD pareigūnams. Nuo to laiko apie šią kuopą niekas nėra girdėjęs.



Kai 1944 metais susikūrė krepšinio komanda Kauno ''Žalgiris'' - Vainauskas tuoj pat puolė kurti planus, kaip sunaikinti šį klubą. Tais pačiais metais Jonas pastebėtas su Wernher von Braun. Kartu jie kūrė branduolinį ginklą, tačiau Jono planams, numesti atominę bombą Kaune, išsipildyti nebuvo lemta. Amerikos vyriausybė bijojo CCCP ir nenorėjo mesti bombos į jos teritoriją.

Iš išlikusių dokumentų sprendžiama, kad Jonas Vainauskas tuo metu labai pergyveno dėl šio sprendimo ir susirgo depresija. Jis bandė žudytis visais įmanomais būdais - bandė nusišauti, pjovėsi venas, šoko nuo Eifelio bokšto, valgė Norfos virtą dešrą su česnakais, kišo pirštus į rozetę, tačiau jis yra nemirtingas. Vėliau Jonas persikėlė gyventi į Tibetą su Budistų vienuoliais. Iki 1994 metų apie jį nebuvo nieko girdėti.




                   Modernus ''Žalgirio'' klubo žlugdymo planas

 1994 metais Jonas Vainauskas grįžo į Lietuvą ir iškarto kompromitavo tuometinį Kauno mafijos vadą Vladimirą Romanovą. Jonas Vainauskas tapo didžiausio mafijos Sindikato Šešėliniu vadovu. Henrikas Daktaras, Algimantas Vertelka, Sigitas Gaidjurgis - visi jie tapo Vainausko bendrininkais ir nešė jam nežmoniškus turtus iš Čigonų Narkomanijos Prevencinio Ugdymo Centro ir jungtinio projekto ''NarkoAfrica'' aferų.

                                                                                         Gedvydas Wayne

Tais pačiais metais Jonas Vainauskas susipažino su senu vampyru Gedvydu Vainausku. Jie susitarė, kad Jonas apsimes Gedvydo sūnumi ir kartu plaus pinigus per "Lietuvos Ryto" laikraštį. Tada Jonas Vainauskas ir tapo "Jonu Vainausku". Pats Gedvydas yra gimęs 2000 B.C. Mesopotamijoje. Jis yra labai blogas. Patikimi šaltiniai tvirtina, kad tai jis nužudė Jėzų Kristų ir J.F.Kennedy. Jeigu sutiksite šitą žmogų gatvėje - nežiūrėkite jam į akis. Yra žinoma, kad jis gali "instaliuoti" smegenų vėžį ir įskiepyti priklausomybę nuo narkotikų vien tik pasižiūrėjęs į žmogaus akis.


             

                                  ''Lietuvos Rytas''  

  Taigi 1998 metais Jonas Vainauskas įsteigia krepšinio klubą ir pavadina jį "Lietuvos Rytas". Pagal Pitagoro abecėlę iš žodžio "Lietuvos Rytas" gaunasi skaičius 666, o iš žodžio "Jonas Vainauskas" 668. Atėmus žodžių skaičių (2) iš 668 gauname 666.

Sekantis legendinio Žalgirio klubo žlugdymo etapas prasidėjo 2000 metais. Tada Lietuvos Rytas laimėjo LKL, taip sumenkindamas Žalgirio autoritetą. Kaip nekeista po LKL pirmenybių teisėjavusių teisėjų bankų sąskaitos pasipildė keliais milijonais litų. Spėjama, kad lėšos į teisėjų saskaitą buvo pervestos iš dalies J.V. projekto ''NarkoAfrica'' pelno, kurį J.V. ir projekto vykdytojas Vladimiras Romanovas surinko, keliaudami po vargingas Afrikos šalis.

Laimei 2001 metais nenugalima Žalgirio legenda įveikė korupciją ir mafiją. LKL žiedai vėl atiteko legendiniam super klubui Kauno ''Žalgiriui''. Tais pačiais metais Zuokininkų grupuotė išaiškino Vainausko paslaptį ir piktus kėslus, tad Rugsėjo 11d. jie nusprendė susirinkti New Yorke ir pranešti apie tai pasauliui. Deja, Vainauskas ir Romanovas sužinojo apie gresiančius nemalonumus ir nusiuntė savo mafijos smogikus. Visi susitikimo dalyviai žuvo ir Vainausko paslaptis buvo apsaugota.


2002 metais Vainauskas paperka ne tik teisėjus, bet ir rungtynių komisarus, statistikos protokolų žymėtojus, arenos valytojus, kurie specialiai neplaudavo grindų ''Žalgirio'' aikštės pusėse, kad šio klubo žaidėjai susitraumuotų. To pakanka, kad Žalgiris vėl pralaimėtų LKL finalo seriją.

Vainausko planas klostėsi kaip iš miltų: misija - apjuodinti Žalgirio vardą taip, kad daugiau jo niekas nevartotų. Nepaisant Vainausko finansinės galios, buvo vienas žmogus kuris jį galėjo pristabdyti - legendinis Arvydas Sabonis.  2003 ir 2004 metais jis atgaivina ''Žalgirio'' Legendą. Jo vedami žalgiriečiai 2003 m. laimi LKL, 2004 m. vos nelaimi Eurolygos. Svarbiausiame mače prieš ''Maccabi'' komandą ''Žalgiris'' užtikrintai pirmavo trimis taškais. Paskutinėmis minutėmis Jonas Vainauskas pagrobė Giedriaus Gusto ir Tanoka Beardo šeimas ir grasino nupjauti visiems galvas, jeigu Giedrius ir Tanoka tyčia nepralaimės rungtynių. Taigi ''Žalgiris'' pralaimėjo rungtynes ir oficialiai ''Žalgirio'' legenda tada mirė. Beje Gusto ir Beard šeimos narių galvos dabar puošia centrinę Vainausko vilos arką.


 Žinoma Vainauskas ir toliau papirkinėjo teisėjus ir manipuliavo rungtynių rezultatais. Tada jis taip suįžūlėjo, kad 2005 m. net laimėjo ULEB taurę. Liudininkai tvirtina, kaip matė Vainauską įteikiant Kozanio ''Makedonikos'' komandos vadovui du lagaminus. Netyčia vienas lagaminas atsidarė ir iš jo pasipylė daug Eurų. Buvo sudaryta speciali komisija šiems gandams ištirti. Komisiją sudarė trys nepriklausomi ekspertai. Nepraėjus nė mėnesio nuo tyrimo pradžios visi jie buvo rasti Kauno viešbutyje pasikorę. Šias mįslingas mirtis ištyrusi prokuratūra konstatavo galutinį sprendimą, kad tai buvo savižudybės, o tai, kad visi trys rasti pasikorę vienu metu, tebuvo tik sutapimas.

  Romanovo išdavystė

Na, o 2008-2009 metų sezone ''Lietuvos Rytas'' aiškiai dominuoja visuose frontuose. Laimima Prezidentų taurė, Europos taurė- finale nugalint milijonais aptekusią Maskvos srities ''Chimki'', LKF taurė, BBL ir LKL pirmenybės. Vainausko darbo pastangos pagaliau pradeda virsti rezultatais. Tiesa, supykęs Vainausko partneris Vladimiras Romanovas pradėjo pavydėti J.V. sėkmės, ir nutarė atsistatydinti iš Sindikato.  
2009 metų pavasarį Vladimiras Romanovas nutarė išgelbėti ''Žalgirį'', kuris vos nebankrutavo dėl skolų. Nepaisant, to ''Žalgiris'' eilinį kartą pralaimi 2009-2010 LKL finalo seriją. Prie to prisidėjo ir Romanovas, kuris per patį serijos įkarštį sugalvojo atleisti D.Maskoliūną. 



Ir, kaip visi jau žinome, šiame sezone Vladimiras tęsia ''Žalgirio'' žlugdymo planą ''Pragriesas'', tik dirbdamas ne ''Lietuvos Ryte'' o pačiame ''Žalgirio'' klube.  Romanovas, manoma, yra dar pavojingesnis už Baptistą Wayne. Labai patikimi šaltiniai mini, kad jis gali valdyti gyvūnus. Yra užregistruoti keli įvykiai, kai netoli ŪBIG Būstinės žmonės buvo užpulti varnų ir agresyviai nusiteikusių katinų.Skelbiama, jog V.R. strategija ''Auksinis Lapelis'' buvo sukurta dar Vilniaus ''Lietuvos Ryto'' klube, siekiant supragriesinti tų laikų geriausius klubo žaidėjus: Šarūną Jasikevičių, Ramūną Šiškauską, Arvydą Macijauską, Rimantą Kaukėną, Robertą Javtoką, Ericą Elliotą, Aaroną Lucassą.
                                        

                                          Belieka laukti, kaip pasibaigs šis sezonas :)


(Straipsnyje panaudota dalis medžiagos iš krepšinioligonine.blogspot.com portalo)    

5 komentarai:

  1. Norėta šmaikščiai, gavosi kaip visada. Pirst vandenyje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kas tau cia blogai? :D geras straipsnis yra

    AtsakytiPanaikinti
  3. malonu, kad panaudojei mano mintis :) kada nors reikes dabaigti, visai pamirsau kad turiu bloga :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. būtų gerai :) reikia skiedalų ir kuo daugiau!!! :))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Atleiskit, bet man cia kvaili paauglio skiedalai. Gaila savo gaisto laiko skaitant..

    AtsakytiPanaikinti