2011 m. sausio 24 d., pirmadienis

J.V. geležiniai nervai neišlaikė, komandą papildys pats J.V.

15min.lt nuotrauka
Labai labai patikimi šaltiniai informuoja, kad "Lietuvos ryto" komandą greitu metu turėtų papildyti pats šio klubo valdytojas - J. Vainauskas.

Anot vadovo, po Š. Jasikevičiaus išvykimo į Turkijos klubą, jo komandos žaidimo kreivė pradėjo labai ryškiai kristi žemyn, todėl šis nusprendė pirmą kartą išbėgti į aikštelę ir padėti savo komandai rasti kelią į pergales. Jis taip pat pridūrė, kad klubas eina teisinga linkme.

Labai labai patikimi šaltiniai atskleidė, kad su įžaidėju J. Vainausku pats J. Vainauskas pasirašė ilgalaikę, 5 metų sutartį su galimybe pratęsti ją dar 5 metams. Šio kontrakto vertė yra 999 999,99 eurų per sezoną.

Įžaidėjas nėra žaidęs apskritai jokioje komandoje, o tuo labiau profesionalaus krepšinio, jo statistika yra 0,0 taško, 0,0 atkovotų kamuolių, 0,0 rez. perdavimų, 3,5 mln. "steal'" per sezoną.



Pats J.V. teigia, kad jo stiprioji pusė bus komandinis žaidimas, jis daugelį metų analizavo Š.Jasikevičiaus žaidimą, ir teigia, jog sugebės atlikti bent 8 rezultatyvius perdavimus per kiekvienas rungtynes, tačiau pagrindinė viso šio reikalo esmė, kad jis įgijo tokių galių kaip Š.Jasikevičius ir gali kamuolį perduoti net nežiūrėdamas. Dar pridėjo, jog sudarys puikų duetą su savo bendravardžiu, Jonu Valančiūnu, žaisdamas 2x2.

Mums, mirtingiesiems belieka laukti oficialaus pranešimo, kada šis,  įžaidėjas pasirašys sutartį su "Lietuvos ryto" ekipa.

Paprašius pakomentuoti ką nors apie šį įvykį kelis "Lietuvos ryto" ir "Žalgirio" fanus, pirmieji teigė, kad tai visai neblogas sprendimas, ir padės J.Valančiūnui sparčiai tobulėti. Antrieji liko nustebę dėl tokio J.Vainausko sprendimo ir mūsų retoriškai paklausdavo: "ką jis vėl uosto ? ".

2 komentarai: