2011 m. kovo 30 d., trečiadienis

''Žalgirio'' Fanų Anatomija (Analizė, komentarai).

                         ''Žalgirio'' fanai

Sveiki skaitytojai. Šiame straipsnyje bandysime išsiaiškinti visus niuansus apie ''Žalgirio'' fanus, jų klasifikaciją ir motyvus. Kartu apžvelgsime kai kuriuos, jau legendiniais tapusius (juokingus, bukus ir kt.), basketnews.lt vartotojų komentarus.
Aukščiau paminėto portalo vartotojų komentavimo lygis yra labai aukštas, apie tai jau užsiminėme ankstesniame ''Eurolygos reguliariojo sezono ir Top-16 etapo komentarai'' rašinyje. Todėl šis straipsnis apie ''Žalgirio'' fanus (toliau- Žalfanius) bus šiek tiek pašiepiamojo pobūdžio, o pabaigoje Jūsų laukia pažintis su įvairių vartotojų rašomais ''žvengalais''.Taigi, smagaus skaitymo visiems :) .


                                                             ''Žalgirio'' fanų anatomija


''Žalgirio'' fanas arba Žalfanis - tai jau keiksmažodžiu tapęs tam tikro žmogaus apibūdinimas. Dažniausiai ši sąvoka apibūdina žmogų, kuris palaiko Kauno "Žalgirio" krepšinio komandą. Lietuvoje yra labai daug žalfanių, todėl objektyvią informaciją apie juos ir jų veiklą yra be galo sunku aptikti, ypač internete, kur žalfaniai aktyviai rašo straipsnius bei blogus, to pasekoje yra prirašyta daug straipsnių aukštinančių žalfanius ir jų puoselėjamą komandą. Manoma, kad ši narcisistinė veikla kilo po to, kai Ryto fanai užėmė lyderių pozicijas Lietuvoje, taip pat egzistuoja teorija, kad nuolat save girti ir puoselėti be jokio pagrindo žalfanius verčia kaltės jausmas dėl įvairiausių žemo lygio poelgių per varžybas. Šiame rašinyje išnagrinėsime ''Žalgirio'' fanų klasifikaciją ir motyvus.


                                                               Žalfanių klasifikacija

Egzistuoja trys žalfanių kategorijos:

  1. Normalūs žalfaniai     
  2. Žalgirio myletojai nekenčiantys Lietuvos Ryto (dar vadinami idiotais)                                        
  3. Nekenčiantys ''Lietuvos Ryto'' (dar vadinami lochais arba dūchais)        
                                                       Pirmos kategorijos žalfaniai (1 KŽ)            

Į pirmąją kategoriją dažniausiai patenka vyresnio amžiaus ''Žalgirio gerbėjai kurie serga už ''Žalgirį'' nuo senų laikų, dar kai ''Žalgiris'' duodavo į kaulus ruskių CSKA klubui. Jie yra nekonfliktiški, aukštos moralės ir mentaliteto. Pasitaiko ir jaunų pirmosios kategorijos atstovų. Jie puikiai bendrauja su kitų komandų fanais ir žino kodėl serga už Žalgirį. Jie nuoširdžiai gerbia Žalgirį ir sėkmių arba nesėkmių atvejais suvokia situaciją. Jie taip pat palaiko ''Lietuvos Ryto'' komandą Europos turnyruose. Dėl savo komandos nesėkmės jie niekada nekaltins mistinių jėgų arba ''Lietuvos Ryto''. Tai yra teisingą savivertę turinčio žmogaus bruožas. Kadangi tokie žmonės geba gyventi sėkmingą socialinį gyvenimą - jie nėra dažni virtualaus pasaulio lankytojai, todėl ir komentarų skaičius parašytas pirmosios kategorijos atstovų yra nedidelis. Deja, šios kategorijos atstovai sudaro mažiau negu 10% žalfanių. Interneto lankytojų pavyzdžiai (remiantis basketnews.lt): Green_white_girl, laffate...

                                                      Antros kategorijos žalfaniai (2 KŽ)

Jeigu pirmoji kategorija apibūdino "normalius'' žalfanius, logiška manyti, kad antrajai kategorijai priklausantys žalfaniai yra nukrypę nuo normos. Šiai kategorijai dažniausiai priklauso labai jauni paaugliai, taip pat yra ir pilnamečių šios kategorijos atstovų, pastarieji kenčia nuo sulėtėjusio arba sustojusio protinio vystymosi. Dažniausiai jie nežino kodėl serga už ''Žalgirį'' (palaiko ''Žalgirį'', nes aplinkui visi palaiko). Jiems rūpi ''Žalgirio'' sėkmė, bet taip pat jiems yra svarbi ''Ryto'' nesėkmė. Jie nesuvokia daugelio dalykų ir neturi vertybių. Jiems tiesiog reikia būti "už kažką" ir turėti kažkokį priešą, kad galėtų išlieti susikaupusias emocijas. Tokių žmonių savivertė yra labai žema, moralė ir mentalitetas nesusiformavę. Jų gyvenimo kokybė yra labai prasta, taip pat tokį elgesį įtakoja ir brendimo laikotarpis, hormonų disbalansas smegenyse, nežymūs psichiniai sutrikimai. Dėl visų nesėkmių šiai kategorijai priklausantiems žalfaniams reikia kažką kaltinti. Tokiais atvejais pavydas dėl kitos organizacijos, žmonių sėkmės yra lemiamas faktorius pasirenkant kaltinimo objektą. Šiuo atveju tai yra Vilniaus "Lietuvos Rytas", Vilniaus miestas, Jonas Vainauskas, Ryto fanai (mažiau negu 1% atveju kaltinimo objektai gali būti ir užsienio komandos, Seimas, Vyriausybė...). Paklausti, kodėl būtent jie jaučia tokią antipatiją šiems objektams, jie nesugeba atsakyti arba pateikia prieštaraujančius logikai teiginius. Jie daro gėdą Lietuvai tarptautiniuose forumuose. Krepšinio portaluose gausu šios rūšies žalfanių. 99% reguliariai naudojasi internetu. Šios rūšies žalfaniai sudaro apie 80% visų žalfanių. Interneto lankytojų pavyzdžiai: EvD, Check, jonceblemba, Inkognito ir daug daug kitų...

                                                     Trečios kategorijos žalfaniai (3 KŽ) 


Angry German Kid

Trečioji kategorija laiko save Žalgirio fanais, tačiau labiausiai domisi Lietuvos Ryto naujienomis. Tokie žalfaniai kartais susilaukia kritikos net iš antrosios kategorijos atstovų. Jų tikslas yra be paliovos pilti purvą ant ''Lietuvos Ryto'',visaip žeminti, juodinti šį klubą. Retas komentaras internete apsieina be keiksmažodžių. Dažnai sakinių konstrukcija ir kontekstas primena psichinio ligonio rašliavą. Labai sunku nuspėti tokių žmonių amžių: atrodo, komentarą rašo labai jaunas vaikas, tačiau jo keiksmažodžių žodynas ir rašymo stilius panašus į ilgamečio alkoholiko arba kalėjimo gyventojo. Tokių žmonių gyvenimo sąlygos yra ypač prastos: didelės problemos šeimoje (alkoholizmas, narkomanija, smurtas) ir mokymo įstaigoje/darbe. Norint iliustruoti tipinį trečiosios kategorijos žalfanį (3 KŽ) galima būtų pasitelkti vaizdinę priemonę - video Angry German Kid. Šiame video matomas neapsakomas pyktis įsiplieskęs dėl visiško menkniekio. Dauguma 3 KŽ sutelkia visas neigiamas emocijas į ''Lietuvos Ryto'' komandą. Labai dažnai jie sugalvoja sakinius, orientuotus į tariamą ateitį, kurioje ''Rytui'', ''Ryto'' fanams arba Vilniaus miestui labai nepasiseka, taip šie žalfaniai naudoja liguistą saviįtaigą ir tenkina savo fantazijas. Tokių komentarų pavyzdžiai skamba taip: ''ryta papildis gaidys su skiautera'', "rytui bus pizda kitais metais ismes is euroligos", "vilnius kaimieciu miestas sudeks", "kitais metais rytas nelaimes nei vienu rungtiniu eurolygoje naxui"... Labai dažnai jie kuria ir skelbia neteisinga statistiką: "ryte zaidze ventik negrai ir uzsieneciai", "Vilniuje gyvena 80 procentu lenku", "ryto klubis pragyvena is Narkatikiu bizno"... Tačiau jie patys sau spendžia spąstus - bėgant metams jų fantazijos nesipildo ir jie klimpsta į depresiją, tai galima matyti iš komentarų evoliucijos, kai pamažu jie tampa vientik keiksmažodžių kratiniais. Labai neigiamos emocijos įtakoja ir sakinių logiką - antros bei trečios kategorijos žalfaniams būdingas prieštaravimas patiems sau tame pačiame komentare, pvz.: "Rytas nugalėjo bankrutuojančią komandą - nieko čia gero" - bandydami apjuodinti Rytą sumenkindami jo pasiekimus ir laimėjimus, jie nepastebimai pažemina savo komandą. Taip pat 3 KŽ priklauso ir labai aršūs, psichiškai nestabilūs žmonės, todėl juos galima priskirti dar vienai- ''Hard'' kategorijai. Ši kategorija po įvairių marozų ir daunų apsilankymų krepšinio portaluose, kasdien darosi vis didesnė. Šiuos vartotojus galima atpažinti iš riebių rusiškų keiksmažodžių (jų čia neminėsime :) ), ir daugybės parašytų komentarų.

 ''Hard''  rūšies atstovai yra labai pavojingi sau, aplinkiniams.(Yra manoma, kad tėvai jiems ilgam laikui skiria namų areštą ir paslepia visus aštrius daiktus iš vonios bei virtuvės, kad jie ko nors sau nepasidarytų iš nevilties ir pykčio). Tai yra labai nestabilios psichikos žmonės - dažniausiai jie prisijungia anonimiškai, nes ilgainiui jų accountai yra šalinami. Ateityje jie bus sekami pagal IP adresus ir kompiuterio ID, siekiant patraukti baudžiamojon  atsakomybėn, arba gydyti nuo psichinių negalių. ''Hard'' sudaro maždaug 10% žalfanių kontingento, iš jų ''Hard'' kategorijai priklauso maždaug dešimtadalis, tačiau skaičius nuolat kinta.Interneto lankytojų pavyzdžiai: vist, antirytas, antikrist (anonimas), basketnews.lt portalo žvaigždė norrrisss... Negalima pamiršti ir 3 KŽ karaliaus - legendinio MrVyckos. Šis žmogus puikiai atitinka daugumos psichinių sutrikimų kamuojamo ligonio apibūdinimą, yra parašęs virš 50000 komentarų, siekiančių vienaip ar kitaip apjuodinti ''Rytą''. Daugiau apie jį bus kalbama vėliau. Šiuo metu jo aktyvumas yra mažas, kai kurios hipotezės byloja apie galimą jo gydymą psichiatrijos ligoninėje arba sanatorijoje, taip pat negalima atmesti galimybės, kad jis yra teisiamas už šmeižtą ir bijo nustatytų sankcijų.

 Šios trys kategorijos yra labai plačios, nagrinėti ''Žalgirio'' fanų tendencijas galima ir smulkiau, tačiau prireiktų ilgų metų ir studijų.

Taip pat žalfanius galima būtų klasifikuoti pagal geografinę vietą:
  1. Kaune ir Kauno apylinėse gyvenančius
  2. Vilniuje gyvenančius
  3. Kitur gyvenančius

Nagrinėjant pagrindines žalfanių klasifikacijos rūšis ir jų gyvenamąją vietą daug kas paaiškėja: štai pavyzdžiui pirmajai kategorijai priklausantys žalfaniai gyvena visoje Lietuvoje ir jų motyvai aiškūs. Antrajai ir trečiajai kategorijai priklausantys žmonės, gyvenantys Vilniuje arba kitur, elgiasi keistai ir nelogiškai. Yra pasirinkimas palaikyti ''Rytą'' arba ''Žalgirį''. Pastarąjį dešimtmetį ''Lietuvos Rytas'' garsino Lietuvos vardą tarptautiniuose turnyruose, laimėjo daug titulų, sulaukė visuotinio pripažinimo. Taip pat pastaruosius penkis metus dominavo ir Lietuvos bei regiono lygose. Didžioji moderniosios rinktinės dalis žaidė arba žaidžia Lietuvos Ryto komandoje. Su žalgiriu yra kitaip - komanda beveik neskiria laiko jauniems Lietuvos talentams ugdyti, tapo piniginių machinacijų "lizdu", Romanovo valdoma marionete, beveik bankrutavo, nuolat yra skandalų objektas, Eurolygoje tapo pajuokos objektas... Atrodo, jeigu geografinė padėtis neįtakoja komandos pasirinkimo, logiška būtų, kad jaunas žmogus pasirinktų sėkmingą ir laiminčią komandą kaip savo ateities idealą, tuo užtikrindamas geras emocijas ateityje, optimistinę pasaulėžiūrą... Tačiau kartais žmogus pasielgia visai nelogiškai. Ypač keista, kai už ''Žalgirį'' pradeda sirgti Vilniuje gyvenantys žmonės. Žinoma kartais šį pasirinkimą įtakoja tėvai bei giminės. Šis fenomenas yra labai neįprastas ir įrodo, kad mes dar daug ko nežinome apie žmogaus mastymą bei pasirinkimo kriterijus.

  (Šiame straipsnyje buvo panaudota medžiaga iš krepsinioligonine.blogspot.com portalo)



 Dauguma krepšinio fanų įvairiuose krepšinio portaluose rašo savo pasisakymus. Mūsų tinklalapio vienas iš tikslų- rinkti geriausius, bukiausius ir kt. komentarus. Taigi, siūlome dar kartą pasigrožėti Lietuvą visame pasaulyje garsinančiais pasisakymais :)  

karikatura.lt nuotrauka


to Buduliui is Bydlostano arba Albanostano: Tavimi rimtai susidomejo Pristinos albanu prekiautojai organais.Jie pasiruose tau prikabinti papildoma anusa,kurio tu taip troskai,taip sakant,nuo vaikystes.Mainais praso desiniojo pilkuju lastelio pusrtutulio kuris po vaikystes traumos tapo neveiksnus ir tinka tik ceburekams gaminti.Tu pasidiziuodamas linksi sutikdamas su ju pasiulymu kurio negalejai atsisakyti ir dziaugiesi savo zonos draugais is Pristinos konclagerio kurie kaipmat isbando tavo nauja organa,tu dziaugiesi savo naujuoju pasididziavimu ir prasai daugiau veiksmo,ou je,Albanostanas su tavimi. ( :DDDD)

Vladislavas: Mieli Kaviansku fanai! na Rytas pralaimejo ir? Z praleimejo Perlui ir?visi pamirsta pralaimejimus!Geriau etumet ir palaikitumet laimingi dabar Futbolo rinktine.o ne cia suda malat.Lietuvej jus jug esat :D ar tik zodziais?ai cia juk darzelinukai tik susirinke kuriu tevai nekur neisleis.Vat kut tikri Lietuvai pasirodot visu grazumu! Gero jum vakaro kad butumet visada tokie laimingi. :)
Budulis: Bobanas Marianovicius rytoj oficialiai bus pripazintas neigaliu :D

jonceblemba: Bobanas ble 3 metru ugio ir galvoja niekas nepastebes kad jis ant ranku uzsikabino :)) veikejas rimtas

oh: o my god rytgaidis gauna pries šudupi :D

LaBomba: Prisisyko is laimes Lietuvos PROVINCIALAI del cempionu nesekmes :D

DeivisT1: As turbut tikras lietuvis. Man smagu kai rytas pralaimi :)
trigubaz: sudinam dienrasti net neraso kad rytas prapiso;DDDD zalgiris prapistu,butu dienos naujiena,o dabar net parasyt negali..Smagiau gyvent kai yra rytas ir miltanosis,debilu visada reikia,sunki musu lietuviu situacija,bent turim is ko pasijuokti :)))
19gaga99: O dar vienas dlbajobnarkomanas, po pasiuostymo miltu vadas sake kad dabar visus sluos nuo kelio, nes rytgaidis visa galva aukstesnis uz tuos kurie bandys priesintis , gaila man jusu narkoligoniai.

Centurijonobrolis: Matau visa psichiatrines ligonines grietinėle susirinkus(Azzo,Tornadas, norrissas) Kur jusu draugas Gediminas? I vienute uždarytas?
Centurijonobrolis: cezar  
vėl prieniškiai skanduoja visi prienu rudupio fanai :D
Nu ir saunuoliai:D Vis geriau negu kad issirengia ir staipos kaip aborigenai.
Check: Geda net skaityti, kad kas nors toki degrada kaip Test gali laikyti normaliu komentatorium. Neskaitant, jo subjektyvumo, bei savo nuomones pirsimo - jis gyvenime nera normalaus komentaro parases.

trigubaz: ta radzio daina dabar bus naujas ryto himnas,prajuokino :))) Sveikinam Ryta!!!

goti: tuoj tave norisai nupirks,aplies klijais ir isvolios vistidej ir paleis i gatve :D--
norrrisss: Visi wilniaus lietuvos ryto fanai!! kur jus cigonai?

norrrisss:
Kur visi sikpoperio fanai? tik rungtynes iskart i budas sulenda. Rungtynes baigiasi, pralosia - pasedi 1 diena budose ir poto vel islenda is savo lusnu ir staugia kokia kruta ta komanda Lietuvos sikpoperiukas
Norrrisss: Prognozuoja Jonelis per mazai saibu dave teisejams, kad rudupis po 2 keliniu laimi. Speju susiims teisejai ir pades rytui iveikt rudupi. Su pripustom kisenem begioja teisejai, galetu topsporte statyt kiek 1 rungtynes joneliui kainuoja.

Norrrisss: nu goti, tai ka mamyte uzdare kelius prie kompo tai is mobilaus rasineji, eik geriau pamoku ruosti gal ka dar ismoksi jei dar visai nepragertos smegenys

Norrisss: Kodel as uzbanintas, ir kodel turejau nicka pasikeist, ir kodel mano dainuska istrynet? :D(Pried)"Lenkai, Lenkai, mes esam Leeenkai,Mums Jonelis yra dievas, o mes jo vaikai, hey,Lenkai, Lenkai, mes esam Leeeenkai,Visi mus vadina ge-jais, o ar tai blogai?(Stulpeliai)Sezonas jau arti,O mes gi vel nuogi,Daug musu privaziuos,Per sik-nas papleksons,Mes mylime Joneli,Nes jis toks pats kaip mes,O visi blogieciai mus vadina bambaclaats, heyLenkai, Lenkai, mes esam Leeenkai,Mums Jonelis yra dievas, o mes jo vaikai, hey,Lenkai, Lenkai, mes esam Leeenkai,Visi mus vadina makulatura, o ar tai blogai?Stai gavom nuo siauliu,Padare kaip vaikus,O dar gi rudupis sako:Sitiems wilenskams klius,Bet turim juk vadova,Jonelis jis vardu,Kuris gi net nezino, kiek gi bus 2 kart 2, heyLenkai, Lenkai, mes esam Leeenkai,Mums Jonelis yra dievas, o mes jo vaikai, hey,Lenkai, Lenkai, mes esam Leeenkai,Visi mus vadina portugalais, o ar tai blogai?Turim gi mes zvaigzduna,Jo gecas pavarde,Vos vyrus jis pamato,Prazysta kaip gelė,Eurolyga atvaziuos,Visi klubai mus skalpuos,bet musu didvyris jonelis tikrai nepasiduos, heyLenkai, Lenkai, mes esam Leeenkai,Mums Jonelis yra dievas, o mes jo vaikai, hey,Lenka, Lenkai mes esam Leeenkai,Visi mus vadina ge-jeis, o ar tai blogai?

Norrrisss: ULEB jau turbūt pasiilgo pusnuogių ryto fanų Taigi sveiki sugrįžę į ULEB'ą komjaunuoliai. Welcome teletabiu taure 2012
Norrrisss: GAILA, SIAULIAI NEPADARE LIETUVAI SVENTES, UZ RYTUKA TIK SAUJELE FANU IR TAI SU NEAISKIOS SALIES PASAIS, GAILA NEPAVYKO SIANDIEN SULUPTI EUROLYGOS FINAL KETVERTO DALYVIU. DEKOKIT TEISEJAMS, KURIE ISSTENEJO ANTRA PERGALE PER 1 SAVAITE.
Greenred: kas tas Lietuvos Rytas?  (:DDD)

dady: Popieriaus zvaigzde,Lietuvos Lebronas,trigubu dubliu meistras. (apie A.Jomantą)
jonceblemba: dabar belieka tiketis kad Romka su armaturos gabalu Dejuana ir Capina sutraumuos ir bus ramu. Cia jum ble ne serialas kad kazkas papildus kistu ir t.t... per daug televizijos ziurit.

Anonimas: pasol tu nx ubage tu jebanas su savo zalgyriu zalia kurva ta:) LIETUVOS RYTAS JEGA!!! LETUVOS RYTAS JEGA!!! LIETUVOS RYTAS JEGA!!! LETUVOS RYTAS JEGA!!!LIETUVOS RYTAS JEGA!!!LIETUVOS RYTAS JEGA!!!LIETUVOS RYTAS JEGA!!!LIETUVOS RYTAS JEGA!!!LIETUVOS RYTAS JEGA!!!LIETUVOS RYTAS JEGA!!!


 ŽALGIRIETIS: LA LA LA LA LA LA IR VIEN TIK RYTAS RYTASS LIETUVA LA LA LA LA LA LA LA LA IR VIEN TIK RYTAS RYTAS LIETUVA.dekit minusus ka norit, man px ant jusu ir ant zaliu , RYTAS jega. 8======D cia jums kavenskiai
maz: "galejo zalgiri nupirkti kalmanovicius"  +1 @@@ kad jau metai kaip mires vistiek tegu perka zal :)


Pinkis: Matos,kad kazkoks nevykelis,linkes i depresija. Visa laime,kad jonux miltu turi,pralinksmins  (Apie DJ Strawberry).

Norrrisss: Siandien orgazma pagausiu kai rytas bus sutriuskintas savo sukaltoje lusnoje.

wituk: O zinot, kad dauguma Zalgirio fanu nemegsta Ryto komandos, tik todel, kad Rytas turi labai daug fanu, kurie yra nu kazkokie visiski lopai.

 !!!Nusivyles Rytfanis!!!: Eikit naxui visi zalgirieciai. Uzsimane pyderai bananu. Kurwos galvojat pateksit i ta top 8-tuka. Bybuka jums ne astuntuka :) Va rytas tai tikrai pateks, o ten ir i top 4 prasimus. Vainauskas nemelavo, jis visai nieko neuosto, cia jusu romanovas ta lapuka uosto pastoviai, kuri ziaurosui paduoda pries kiekvienas rungtynes. Karoce, zadu surinkti minusu rekorda siuo komentaru. I man px.

Zilkelis: Po truputi gesta RyzK RK LKL vidutiniokai... 2-3 kelinius pasispardys apylygiai, o ketvirtam uzges, nes Metalinimidas pavargs, o ji pakeis tada Jibirmantas ir isvaidys pora klisaakiu tritaskiu :) RyzK, lenkijos komanda, linkiu pralosti kuo daugiau, nes jusu fanai apgailetini :)

精神分析: Bilkanosas matau vel vaistu neisgere ir atejo pakomentuot situacija...:D

Anonimas: MES UZ ZALGIRI KAUNAS SUPIS TA RYTA I KAULUS AIKSTELEI,NES JUK L.RYTO STARTINIS1.Z.KELYS 2.S.BUTERLIAVICIUS 3.A.JOMANTAS 4.C.NALGA 5.K.PETRUKONIS;;;;;DDDDD

pocius: Kodėl "Perlo" krepšininkai negalėjo tinkamai atšvęsti pergalės prieš Kauno "Žalgirį"? - Todėl, kad alkoholį parduoda tik nuo 18-os ( :DDDD)

Už Lietuvos Rytą ir Lietuvą.: Lietuvos ryto tandemas aikštėje.. Jomantas su Nalga..

Zygis: ''Wilno lietuvos ryto rubineje- Pareigytés papu ir nuogo Saro nuotraukos''. Pasak vieno delfai.eu zurnalisto, vakar buvo pastebéti irodymai,kad ryto zaidèjai ir Vainauskas smauko pries varzybas, ziuredami i ant spinteles pakabintas nuotraukas. Zurnalistas paslépe slaptas kameras rubineje ir isejo. Po pusvalandzio atèjo Vainauskas ir Jomantas. Vainauskas is slaptos vietos issitraukè kokso atsargu o Jomantas pradejo darba rankomis."
Zygis: Reiketu daryt basketnews apklausa kokiu didziausiu tasku skirtumu zalgiris pralaimes valenciai namuose? a) -30 b) -45 c) 50 Gal jei Bibanovfka apsisaudys ir imes a'la Trolio budu, bus a variantas

Eimex: Manoma kad vilniaus rajone gyvena net 60 procentu lenku ir paciame mieste manoma kad gyvena 40 procentu tu paciu pideru kaip ir tu ir kitu vaiku sergancius uz komjaunima!!!

Budulis: Romanovo zodziai po top16: Marjanoviciui tereikia pakeisti savo metimo technika ir jis taps Jawrolygos zvaigzde. Juk cska niveltui ji atidave. Uz ji as sumokejaw net 600 lt. Jis musu ateitis, negi nisuprantat? As turiu auksini rakteli,su kuriu atrakinsiu bobano stalciu ir isimsiu Eurolygos taure!!! UHAHA! Buratinai!



 Kaip matote, dauguma iš čia komentavusiųjų yra 3 KŽ arba ''Hard'' kategorijų atstovai. Bet iš visų komentorėlių labiausiai išsiskiria norrrissas.  Spėjama, kad kol ši žvaigždė nebuvo užbaninta, ji buvo parašiusi net 48000 komentarų. Basketnews.lt portale jis užsiregistravo  dar 2005 metais, kai tik buvo įkurtas šis naujienų portalas ir iki dabar ten siautėja. Lietuviškojo Chucko Norrrissso legenda atgimė dar kartą.... Mūsų tinklalapio medikų išvadomis, šis veikėjas internetu ir laidais gali platinti Žąliają karštinę, lėtinį Jomanto sindromą bei Napoleono šizofrenijos gaidžialigę. Patariama likti offline, kai žinutes rašo norrrisssas :).


 Nu ką skaitytojai, šiam kartui viskas. Tikiuosi gerai praleidote laiką skaitydami rašinį ir komentarus :).


( P.S.: Gerbiamieji, nepriimkite visko rimtai.;D.)                                                                        

13 komentarų:

  1. Nu ką,pakomentuokit :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. nu linksma linksma paskaityt, tik biškį netiesos pačiame straipsnyje yra iš to kito blogo, bet kadangi čia pliurpalai tai viską per pirštus praleist galima :)

    šeip komentarai geresni :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. linksmas toks :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šaunuolis. Šiaip reikia paviešinti šį straipsnį, kad įrodytume, kokią gėdą Lietuvai daro "Žalgirio" sirgaliai, tokiais negražiais žodžiais įžeidinėdami "Lietuvos rytą". Tiesa, ir rytfaniai mėgsta "pastumti" ant Kauno. Bet jų yra žymiai mažiau, nes vilniečiai žymiai kultūringesni. Kadangi numanau, kad daugelis tų nekultūringųjų žalfanių yra nepilnamečiai, tai jų tėvams reikia skirti didžiules baudas, kad po to jie patys apibartų savo neklaužadas kaip reikia.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Visa Tiesa. Palaikau abi komandas.
    Gaila kad bjauriu elgesiu tiek vienos tiek kitos komandos fanai rodo netinkama pavyzdi jauniesiems krepsinio fanams. Ypac jaunos seimos negali vestis savo vaiku i krepsinio rungtynes nes ten isgirs daugiau necenzuriniu zodziu negu nepilnamiaciu kolonijoje.
    Nenukriskim iki lenku sirgaliu lygio.
    Kuo busim taikesni tuo daugiau turesim miesto sveciu, + daugiau turistu + daugiau pinigeliu vietiniu verslui. Juk nenorit kad kauno arnoje tik zalgirio fanai butu, o arena yra didele, ir jai reikes lesu.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Didzioji dalis rinktines Zaideju zaidzia LR :DDD Nu kas per loxas taip galejo parasyt :DDD rytas yra lietuvos geda su savo skanduotem ZK ir panasiai. aplamai rytas fanu turi?:D nejuokinkit:DDD

    AtsakytiPanaikinti
  7. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  8. turi rimtu problemu zmogau

    AtsakytiPanaikinti
  9. anonimai - rytas fanu turi ir jie yra geriausi Lietuvoje.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Zalgirio fanai skirstomi:
    1. Mylintys zalgiri (protingi zmones)
    2. mylintys zalgiri ir nekenciantys ryto (dar protingesni)
    3. Nekenciantys ryto (protingi)

    Ryto fanai skirstomi:
    1. Ryzoji armija (dar zinomi kaip zmonijos atliekos)
    2. Geju parado organizacija (dar zinomi kaip Ultrasas)
    3. Tiesiog debilai

    AtsakytiPanaikinti
  11. komentarai esantys straipsnyje, viską įrodo,koks komandų palaikymo lygis.Tiksliau ne palaikymas o šūdų pylimas, bet vis tiek juokinga :D

    AtsakytiPanaikinti