2011 m. vasario 4 d., penktadienis

E. Ostapenko kitą sezoną treniruos "Lietuvos rytą"

diena.lt nuotrauka
Lietuvos ryto ekipos valdyba jau kuria planus ateinančiam sezonui. Jeigu dabartiniam ekipos treneriui A. Trifunovičiui nepavyktų laimėti Lietuvos krepšinio lygos, serbo paslaugų klubas atsisakys, skelbia labai labai patikimi šaltiniai.

Jeigu vilniečiai sugebėtų laimėti LKL čempionų žiedus, serbas liktų komandoje, tačiau jo asistentu taptų E. Ostapenka.

Trenerių kursus baigęs skandalistas iš Lietuvos, norėjo treniruoti Alytaus krepšininkus, tačiau vadyba nesutiko. E. Ostapenka derėjosi su visais Lietuvos klubais, tačiau jam duris atvėrė tik Vilniaus ekipa.
E. Ostapenka teigia, kad jis geriausiai išmano gynybą, tačiau niekada nepamiršta ir puolimo. Jis teigia, esą sukūręs dar niekam nežinomą gynybos sistemą, tačiau neatskleidė kokia ji, tik pridūrė, kad tai labai susiję su alkoholiu.

Labai labai patikimi šaltiniai teigia, kad krepšininkai pagal Ostapenkos sistemą bus apsvaiginti, ir tai suteiks daugiau jėgos ginantis. Panašiai kaip filme "Girtas meistras", prigėręs alkoholio kovotojas tampa nenugalimu, dėl girtumo technikos.

 E. Ostapenka paklaustas ko tikisi sostinės klube, jis atsakė - "Pasilinksminti, juk aš tai tikrai sugebu. Palinksminsiu ir žiūrovus ir visą komandą."

Klaipėdietis su sostinės ekipa pasirašė vienerių metų sutartį pagal formulę 1+1. Šiuo metu jis išvykęs stažuotis i NBA komandą. Neoficialiomis žiniomis, šiuo metu jis dirba su Lakers ekipa, kaip trečiasis trenerio asistentas, tačiau šaltiniai skelbia, kad jis ne tiek  padėjėjas, kiek derinių vagis. Manoma, kad kitą sezoną A. Jomantas žais pagal Kobe Bryanto derinius.

5 komentarai: