2011 m. gruodžio 22 d., ketvirtadienis

Ponas Jonas Vainauskas nesiliauja siautėjęs

Ponas, buvęs krepšinio klubo savininkas, visų gerbiamas Jonas Vainauskas neįstengia pabėgti nuo skandalų. Žinomas Vilniaus "Lietuvos ryto" krepšinio klubo veikėjas, šiandien sukėlė avariją ir atsisakė pasitikrinti girtumą.

Mūsų žiniomis Jonas Vainauskas buvo stipriai apsvaigęs nuo alkoholio ir paslaptingų miltukų. Dėl pastarųjų internete sklandė gandai jau gerokai seniau, buvo pasirodę informacijos, jog buvęs komandos savininkas gydėsi įvairiuose reabilitacijos centruose, tačiau nesėkmingai, o kad nesėkmingai - puikiai atspindi šios dienos įvykiai.

Labai labai patikimi šaltiniai atskleidė, kad Jonas Vainauskas šiandien buvo pastebėtas Vilniaus tabore, apklausus kelis čigon'dealer'ius šie mūsų informaciją patvirtino ir sakė, kad įsigijo prekę už užstatą - zapaskę ir domkratą. 

Naujausia mus pasiekusi žinia pribloškė net mūsų redakciją. Gedvydas Vainauskas nutarė savo sūnų išsiųsti į Sibirą, kadangi jam nepadeda jokie reabilitacijos centrai. Tėvas savo sprendimą paaiškino, jog ten nebus iš kur gauti tikrų miltukų, visur sniegas - Jonas galės jį traukti kiek tik norės, nes šis yra natūralus, be kenksmingų ir svaiginančių priedų ir nežudo žmogaus proto ir valios. Gedvydo manymu tai yra geriausias sprendimas padėti savo sūnui.

2 komentarai: