2011 m. gruodžio 23 d., penktadienis

Sonny Weems Eurolygos TOP 10 epizoduose pasirodė 7 kartus

Sugalvojau suskaičiuoti - kiek kartų Eurolygos reguliariajame sezone  per 10 žaidimų, tai yra per 10 savaičių Sonny Weems pasirodė Eurolygos gražiausių savaitės epizodų dešimtuke.

Pirmoji savaitė Eurolygos TOP 10: S. Weems nepasirodė. Tačiau epizodas iš rungtynių Kaune yra, bet jame dominuoja CSKA.

Antroji savaitė Eurolygos TOP 10: S. Weems nepasirodė. Tačiau vėl, epizodas iš rungtynių yra, deja metimas į Žalgirio krepšį.

Trečioji savaitė Eurolygos TOP 10: Tuštuma, nei Weems nei Žalgirio.

Ketvirtoji savaitė Eurolygos TOP 10: S. Weems pirmasis pasirodymas ir dėjimas iš viršaus į Bambergo krepšį. Antrasis pasirodymas - kalamas vinis į Bambergo krepšį nuo vidurio linijos, paskutinę antrojo kėlinio sekundę. (2 S.Weems epizodai).

Penktoji savaitė Eurolygos TOP 10: Tuštuma, nei Weems nei Žalgirio.

Šeštoji savaitė Eurolygos TOP 10: S. Weems užima antrąją vietą šios savaitės top dešimtuke su galingu dėjimu perėmus kamuolį iš CSKA. Tiesa yra antras epizodas, tačiau jis - į Žalgirio krepšį nuo CSKA vyrukų. (3 Sonny Weems epizodai)

Septintoji savaitė Eurolygos TOP 10: S. Weems pataiso Ty Lawson metimą galingu dėjimu - 8-toji vieta. ir 10-toji vieta Unicaja deda kamuolį į Žalgirio krepšį. Tiesa labai skurus dešimtukas šios savaitės, nes turėjo būti dar vienas Sonny Weems dėjimas, kuris atnešė pergalę Žalgiriui.  (4 Sonny Weems epizodai)

Aštuntoji savaitė Eurolygos TOP 10: Panathinaikos dėjimas į Žalgirio krepšį.

Devintoji savaitė Eurolygos TOP 10: Sonny Weems 8-toje vietoje su galingu dėjimu ir 2-oje vietoje su dar galingesniu dėjimu. Taip pat Tado Klimavičiau blokas pateko į TOP 10. (6 Sonny Weems epizodai)

Dešimtoji savaitė Eurolygos TOP 10: Sonny Weems po Manto Kalniečio užmesto kamuolio ore, krauna jį į krepšį ir ne gana to, dar patrina kiaušiniais vokiečių žaidėjui į veidą. 3-čioji TOP 10 vieta. (7 Sonny Weems epizodai)

Suskaičiavus visus pasirodymus gavosi tiekie skaičiai:
  • Sonny Weems - 7 pasirodymai per 10 savaičių
  • Žalgiris - 13 kartų dalyvavo dešimtuke, iš jų 5 epizodai į Žalgirio krepšį.

2 komentarai:

  1. Aktyvius krepsinio fanus, kvieciu prisijungti www.basketnews.lt Fantazy Lygoje naujai ikurtoje lygoje “Euroleague TOP16 for active players only (real teams please)“. Paziuresim kieno geresne nuojauta TOP 16-tuke? Birzos laikas komentaruose.

    AtsakytiPanaikinti
  2. http://www.basketnews.lt/zaidimai/fantasy-lyga/3-eurolyga/lygos.html - tikslensne nuoroda :)

    AtsakytiPanaikinti