2011 m. kovo 13 d., sekmadienis

Khalidą El Aminą sostinės ekipoje keičia Mindaugas Jonušas

vtv.lt nuotrauka
Labai labai patikimi šaltiniai praneša, kas Vilniaus "Lietuvos ryto" komandoje gali atsidurti klaipėdietis Mindaugas Jonušas, pravarde Minedas.

Lietuvos ryto komandos įžaidėjų grandyje atsirado spraga po to kai Kh.El Aminas patyrė sunkią traumą ir pabėgo iš komandos, su ja neatsisveikinęs.

Šį sezoną sostinės ekipa drebina krepšinio pasaulį su savo pirkiniais. Pernai Pirėjo "Olympiakos" klubas visus varė į neviltį leisdamas pinigus NBA krepšininkams, o šiemet "Lietuvos ryto" ekipa šluoja visas Lietuvos žvaigždes.

Ankščiau minėjome apie E. Ostapenko sutartį su sostinės ekipa



Pabandėme susisiektu su ekipos vadybininku J. Vainausku, paklaustas ar tiesa, jog Mindaugas Jonušas greitu metu gali papildyti komandą, sutrikęs atsakė - "tai mums padeda pritraukti žmonių dėmesį" - ir padėjo ragelį.

Mindaugas Jonušas vienai televizijos laidai davė interviu apie tai, kad jis ketina žengti į politiką, nes nėra toks durnelis kaip kiti ten sėdintys, ir jam sakant šiuos žodžius, gatvėje važiavusios mašinos vairuotojas ėmė neperstojus signalizuoti, po šio incidento 
Mindaugas Jonušas labai sutriko ir nebesirodė viešojoje erdvėje.

Manoma, kad šis įvykis jį paskatino mesti savo puikaus dainininko karjerą, taip pat ir politiko bei privertė jį pradėti žaisti krepšinį.


Šaltiniai skelbia, kad sutartis turėtų būti pasirašyta iki sezono pabaigos, o suma neturėtų viršyti 500 litų per mėnesį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą