2011 m. kovo 16 d., trečiadienis

Nuomonės apie bilietus į Europos čempionatą Lietuvoje

karikatura.lt nuotrauka
LKF žada, kad bilietų į Lietuvos rinktinės rungtynes dar bus - Po tokio pareiškimo, kilo žmonių pasipiktinimas ir įtarimas  užsiimant nelegalia veikla

Nežinomo autoriaus nuomonė:

"Mieli ponai" jei dar galima tokiais vadinti, o gal geriau aferistai, kurie eilinį kartą apgavo paprastus žmones ir palaikė už durnius? Jūsų pasakojimai tiesiog juoką kelia, kad tarkim buvo parduotas į Panevėžį paskutinis bilietas 16 val dienos. Kad į Vilnių buvo išparduoti bilietai per 2 valandas. 


Vieni sako, kad buvo parduota 50 proc. toks kaip L. Kunigėlis, kiti "Tiketos" jau sako, kad visi parduoti ir iššluoti tiesiog. Stovejau prie kasos antras eilėje 10 val 5 min. kasininkė pareiške, kad į Panevėžį bilietų jau nebėra, į Vilnių taipogi. Mistika kažkokia ar tiesiog Tiketos ir federacijos atstovų susitarimas ir tiesiog visiškas melas. Bet dar laukiau iki 14 valandos, o gal atsiras, o gal atluš sistema. Nė velnio. Šaip netaip 12 val. prisiskambinau i Tiketa, rezervuoti internetu, tačiau pareiškė, kad į Panevėžį (aiškiai pasakė) bilietų nėra. Į vilnių taip pat išparduoti. Nors 10 val jau nėjo nusipirkti, tai kur TIE BILIETAI??? Kaip galėjo dingti per 5 minutes? Kaip, kad ir sistema strigo ? Gal kažkur tuos bilietus ir spausdino, tik žmonių dūmimui buvo pasiteisinimas strigo tiketa. Kažkur spausdino manau ir spausdino kaip teleloto bilietelius. 


Šiaip netaip gavau bilietus i ketvirfinalius, pusfinalius ir dėl trečios vietos. O ir tai palubėse. Žmonės kas pirko negavo artimesniu bilietų. Tai kur šie paaiškinimai? Kiek galima žmones laikyti už durnius. Tokį pyktį sukėlėt, kad nebenoriu jau išvis to čempionato, manau ir dauguma nenori. Šlykštu, norėčiau į akis pažiūrėti ir pasakyti ką galvoju apie Jus "mieli ponai". Eilinį kartą paprastus žmogelius apgavot kaip reikiant. GĖDA ir ant Lietuvos pasidarėt ir ant Europos, pasiskaitykit atsiliepimus tam pačiam facebooke ir platesnėse Fiba erdvėse. Tiesiog gėda. 

Pamatysiu nors vieną perpardavinėtoją, kuris turės pluoštą bilietų tai sp... į subinę ir policiją iškviesiu už neteisėta pasipelnymą dievaži. Jau internete sklando skelbimų puslapiuose perpardavinėtojai, tik sumas nežmoniskas užlaužę. Koks protingas žmogus gali pirkti už 2000 ar už 1000>? Reikėtų visiems susivienyti ir siusti toli tuos perpardavinėtojas ir si... spardyti už tokius dalykus. Kvepia juodais pinigais, labai kvepia, nuojauta kužda kad yra kažkoks susitarimas su platintojais ir federacija ir atiduoti bilietai perpardavinetojams, aisku perpardavinetojai tik perpardavines ir gaus menka suma. O už to stovės kažkas kitas aukštesnio ir žiūrės varžybas geriausiose vietose, o "darbininkai" dirbs savo darbą prie arenų ir interneto portaluose. ir guas didesnį pelną, o tiem numes centus. 

Beje viename angliškame www, kurio pavadinimo neminėsiu yra jau pardavinėjami bilietai i finalus pusfinalius ketvirfinalius, i kitus dar nėra, bet kainos į FINALA nuo 699 $!!! į pusfinalius ~200$$$ panasios kainos į ketvirfinalius ir dėl trečios vietos. Tiesiog absurdas kažkoks, žmoniu negerbimas, niekinimas čia ir pasireiškia. Apsiši.... su tais savo 10 lt. kai pelną gausit 300% didesni ar daugiau!!! 

Čia buvo mano nuomonė, kam ji nepatiko tai nepatiko. nuomonę galima reikšti laisvai.


Sernas: "„Tiketa“ mums pateikė įrodymus, kad bilietų į rungtynes Lietuva – Ispanija dar buvo galima įsigyti pirmadienį 16 val. "
Absoliutus MELAS. Ir gerokai anksčiau prisijungus, aš nuolat tikrinau, prie šitų varžybų buvo užrašas IŠPARDUOTA!

sh: Nesakytų kad 17h buvo bilietų gal ir patikėčiau.. 14h Jau jokių bilietų nebuvo į LT - nekalbant su Ispanais, kur bandziau 10,01h issirinkti ir smigo tiketa.. Poto bandziau kitur - irgi nieko. Apie 14h Klikinau 100 kartų ir atsakymas tas pats - pasirinktam sektoriuje neleido nei vieno bilieto pasiimti išmesdami užrašą kad bilietų nėra.. Ir taip į visas rungtynes. Tai gal ir buvo koks vienas kur mokėjimas pastrigo banke ir tipo rezervuotas tai nenupirktas.. O realiai tai nebuvo.. Sakytų kaip yra ir viskas. O dabar durniais laiko.. Tai jau nusipirkau i kitos grupes varzybas tai jau pasinaudojau fan klubo privalumu.. Susikisa jie ta savo 10lt i viena vieta.. Del to tikrai negadinsiu nervu.. :)

hehehe: "žiniasklaidai – 1800" wtf? ka veiks tie zurnalistai?, tai taip iseina, kad trecdalis arenos bus zurnaliugu prilinde

zombis: zinau plana kaip pamatyt varzybas lietuviu nusiperki bilieta i uzsienio komandu varzybas ten su tuo bilietu gali sedeti visa diena iskyrus ltu rungtynes,kai baigias varzybos nueini i toleta ir vaidini kad apsisikai,paskui pasedi ten valandele ir ziuri paskui ltu varzybas atejus tik tiek kad ant laiptu yeks sedet nes nebebus vietu :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą