2011 m. gegužės 2 d., pirmadienis

Komentarai prieš LKL finalus. (Air Jomantas)



Sveiki. Taigi netikėtumų visgi neįvyko ir į Lietuvos Krepšinio Lygos finalą iškopė tie patys amžini varžovai- Vilniaus ''Lietuvos Rytas'' ir Kauno ''Žalgiris''. Visi laukiame ir spėliojame ar bus bent šiokia tokia intriga, ar ''Lietuvos Rytas'' sugebės atsitiesti po prasto sezono, ar ''Žalgiris'' pajėgs nukarūnuoti čempionus ir parsivežti namo žiedus.


                                  Tuo tarpu apžvelkime įdomesnius komentarus iš įvairių portalų:


UNIQUE:  Man būtų daug mielesnis scenarijus BC Žalgiris VS Rūdupis :) Komsamolska pravda Wilno Polska Šikpopier tai kaip lezbių seksas, man kelią baimę, kai paskaitau komentus ir pamatau, kad atsiranda tokių ubagų protinių, kurie juos palaiko. Aišku tai pasireiškia nenormine leksika ir semantiškai nesusijusiais žodžių junginiais, bandant apdergti kito miesto komandą, atrodo ubagiškai. Dėl 4-0 Žalgirio serijos padvejočiau, nes neužilgo pasipils purvasklaidos straipsniai apie tai kaip Žalgiry blogai, bankrotas, išlys penki pilypai iš kanapių reikalaudami milijonųi iš Žalgirio, netyčia susižeis keletas Žalgirio žaidėjų.. (linkėjimai Jobnutui, Bebrui) ... Čia kitaip nebus, jau keli sezonai taip. Bučkis tau, Vainauskų berniuk, manau, reik rūkyt birką šį sezoną, pinigų nepakaks. Rūkykit :)


kuti: cia net specialistu nereikia kad zinot kad zali laimes :d rytas beformos seis metais, o ju fanai visvien kelia sparnus..

 FBK: paziurejus komentarus,tai tikrai kad albanas is kauno-tai jau diagnoze,o jeigu dar ir spuoguotas zalbajobas-tai jau nepagydoma,ir ner paskui ko stebetis kad buduliu baznytkaimio vardu kovno nekencia visa Lietuva !!!

wowa: Sergu uz RYTA, bet pagal ju zaidima ir kompleksa pries Zalgiri, manau laimet bus neimanoma. Noreciau kad Rytas bent viena pergale iskovotu. Nesu pesimistas, bet REALISTAS. 






baltija.co.uk nuotrauka
 portugalas: Nasho wilno polska rytas. 

C: 4-0, suprantama kieno naudai. Gal per didelį didelį atsitiktinumą po šimto pratęsimų vienas rungtynes netyčia gali ir Žalgiris pralaimėti. Manau, kad Žalgiris šiemet vien su atsarginiais žaidėjais būtų čempionai. 

Saulius: Cia daugiau negu puse Lituvos tokiu specelistu :D 

SLIMASS: Aiskus Cempionas tai Zalgiris , bus miltanosiai sumalti i miltus.

Citizen: Zalgiris su savo antra sudetim laimetu pries ryta.

   
  _QwaTroN: Žemyn upe, žemyn upe. Pisim lenkus palengva, žemyn upe ;]



basketnewws: Gudragalviai paprognozavo kas ir taip viesiem aisku:) Nors beveik visiems,rytfaniai dar su tuo nesusitaike:D

   Smith: Oj verks zk per finalus :) bus dar graudžiau jiems negu 2009 metais. Lopai zalpieniai, galit girt savo UBIG valdoma projektelį kiek norit, bet per finalus eilinį kartą gausit į dantis nuo Ryto taip kad niekas nepadės.    Mikimauzas: Pz graudus :D ,jau laimėjo prieš Rūdupį skiauterias pasikėlę .Jau 3 kartus pažemino ir manot ,jau laimėsit LKL :DD.Sėkmes kitame sezono EuroCup'e :))

kore 94: Jau geriau EuroCupa laimet, negu Eurolygoje geda daryt su 1-5 rezultatu kaip zalgiris :))

Augustinas24: Jei ne Valančiūnas, rytas verktų visiem, kad pasigailėtų jų..  Nu ką gi Rytą su pergalę, bet manau rytfaniai vėliau jau nepasidžiaugsit.;]

Smith: Lietuvos Rytas yra,buvo ir bus stipriausia Lietuvos komanda. Infusion: nebuvo, nera ir nebus


Salalala (+0.01):
Oi, oi ryt faniai jau pasikele skiauterikes zekit, kad nenuskustu kaip miegosit :DD Portugalai. :DDD Gausit pries Zalgiri 4-0 ir vel slepsit skiauterikes savo raudonasias :DD Sekmes Zalgiriui.!
plastikas & co:
valanchunas smirda sudais (spėju, kad čia Vainausko nickas :DD)

Pankas:
sklinda gandai,kad zalgiris ruosiasi dalyvauti tarpgalaktinėje krepsinio konfederacijų lygoje :D jau žinoma zalgirio sudėtis 2019 metais.Antras Sabonis Mantas Kalnietis bus puiki pamaina į nba išvykusiam Povilui Čiukinui, tarp vidurio puolėjų nepralenkiamas bus Tautvydas Sabijonis,su savo erelio skrydžiais nuo tritaškio linijos ir metimais per nugarą įvarys baimės visiems varžovams,Vladimiras Romanovas prisivilios į Kauną ryto kapitoną Joną Miltanosį kuris trigubais dubliais pranoks patį Kristupą Jankūną.Toliau kaune pažadėjo žaisti nba veteranų legenda-Artūras Jomantas.Su vainausku bus sudarytas ypač galingas tandemas kuris šluos iš kelio patį Kobe Bryantą su Belgrado Partizan klubu. Žalgiris bus tarpgalaktiniai dievai!!!
Pocius: visas vainovskių klanas jau užkišo teisėjų brigadą padirbtais zlotais. Laukiam kol Jibynutas sutraumuos kokį Watsoną, galės po to aiškintis ir kelt bylą prieš didžiają W&W grupuotę ir priteist miltų kontrabandos išpirką romkai :D 
                                                                Ir pabaigai- Air Jomantas: