2011 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Romanovas atleidžia pusę komandos

Patikimi šaltiniai skelbia, kad po šiandien pasirodžiusio straipsnio spaudoje apie pono V. Romanovo konfiltą su M. Brown'u, kai šis neva norėjo duot amerikiečiui į dūdą už prastą žaidimą.

Labai patikimų šaltinių teigimu, poną V.Romanovą supykdė LKL skirta 2 000 Lt bauda už viešus pasisakymus, neturint įrodymų. LKL vadovų nuomone taip buvo pažeminta stipriausios Europos lygos reputacija ir pažeminti nepaperkami teisėjai.


Tokių pasisakymų neatlaikė ir pono Romanovo nervai ir šis nusprendė išsilieti ant savo komandos. Šaltiniai teigia, kad Romanovas atleido amerikiečius Marcusą Browną, Travisą Watsoną, Trentą Plaistedą,  Omarą Samhaną ir Dejuaną Collinsą, bei lietuvius Artūrą Milaknį, Mindaugą Kuzminską ir slovėną Aleksandą Čapiną.

Komandoje liko Lietuvos rinktinės penketukas su traumuotu Martynu Pociumi, kuris šiuo metu gydosi po nugaros operacijos, tačiau vietoje M. Pociaus ponas V.Romanovas sugalvojo, kad Žalgiris laimės LKL aukso medalius žaisdamas aukštu penktu, kuriam talkins Bobanui Marjanovičiui.

Pats Žalgirio komandos savininkas nežino iš kur reikės traukti tokius didelius pinigus susimokėti baudai, nes jis per mėnesį teuždirba tik minimalų uždarbį, apie 800 Lt, todėl buvo priverstas atsisakyti pačių brangiausių žaidėjų savo komandoje.

Primename, kad LKL finalai dar tik prasidėjo, serijos rezultatas lygus, taigi turėtų būti dar mažiausiai trejos varžybos, po kurių galime sulaukti dar daugiau viešų laiškų iš pono V.Romanovo, tačiau visi nekantriai laukia, ką į tai atsakys kita pusė tai ponas Jonas Vainauskas. Kalbama, kad pastarasis lankėsi narkologinėje klinikoje    ir šiuo metu atlieka reabilitaciją, todėl negali atsakyti viešuoju laišku, kiek, tokiuose ganduose yra tiesos, težino pats Lietuvos Ryto savininkas. Iki šiol viesšąją erdvę yra pasiekę du laiškai, po kiekvienų rungtynių, kurios jau įvyko.

2 komentarai:

  1. Vainowskis gi Katare atlikinėja reabilitaciją,taip kad jokių laiškų nebebus,nebent vyriausias vampyras Gedvydas pradėtų rašinėt :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal šiandien/rytoj sulauksim dar vieno Romkos pašėliojimo :D

    AtsakytiPanaikinti