2011 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

Lietuva, krepšinio čempionatas ir visa kita apie krepšinį

o: kas man galite pasakyti,ka aikstelej veikia darjus? kokioj jis pozicijoj zaidzia? jo ugis 2.08 m,o trinasi prie tritaskio? ar jis jau nebe centras? jam nereikia kovoti del kamuoliu ir buti gynyboje? kas cia per nesamone??

zy: aciu pilieti tu tikras pilietis

Robertas Petrauskas: "Na o mes ziurime i mergina...Ji neziuri i mus...kuri iesko....sokoladuko...ir ji rado" ;D

Krc: Bl lochai tie musu zaidejai,prisirinko keleta "zwaigzdziu" waidina lyderius bl ir sudas gaunas,ataka bl max 5sec trunka neduok diewe dar pataikys tj daugiau paso niekam neduos. Krc kaukenas sawanaudis ir dar durnas bl eina walanciunui padet i gynybas krc sawo paleidzia dengiamaji o jis 3pts. Perdaug wienas kitam gynyb0je padeda bl pasileidzia sawus. Krc lukauskis totalus grybas,jej Kemzura jo nemes lauk tj as nebebusiu Kemzuros fanas.

DARKSIDE_LR: Butu sena Latvijos chebra, tai tikriausiai antrojo kelinio galo nesulauktume, susimustume :DDDD

superFANAS: blet kas nukirpo nahuj blondinas, garsas veluoja

krch: Kai žinai, kad gavęs kamuolį gausi per rankas tai nebent ugnelė į snukį pisti gali įsižiebti, o ne kašį lošti.

skrenda lauk: javtokas, kalnietis, pocius, delininkaitis, jankūnas. Grįžta seibutis, gecevičius, motiejūnas, jomantas ir gailius.

LTRYTASMIRDA: Vainausko klapciukas stelmaheris (zirgo galva) buvo gaves nurodima sutraumuoti viena aukstaugi kad Jonui butu garantuota vieta rinktineje.

Tiesiogiai iš Cido arenos: Lukauskis užstrigo tualete, Kalnietis susilaužė akį, Laurinovičius užkliuvo už šoninės linijos ir išsinarino plautį.

superFANAS: lukauskis nahuj flegmatikas, kol susigaudo kad reikia mesti jau gynejas buna, bet vistiek sveicia per rankas kaip idiotas... baisu ir praziles kaip mano babune

Del kiociaus: Nepastebejot kiociaus labai mandras palikes kai madrido relas paeme ji as kai paziuriu jo mimikas saliai tikras gaidys pasikeles lopas tegu zaist ismoksta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą