2011 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

Plano ''Eurolygos užkariavimas'' vykdymas tęsiasi.

Vilniaus ''Lietuvos ryto'' klubą pasiekė liūdna žinia.Vienai dienai atvykęs į sostinę, naujasis vidurio puolėjas P.Smirdžiszki po daktarų patikros - oficialiai pripažintas neįgaliu. Tokį sprendimą paskatino priimti susiklosčiusios aplinkybės. Viena jų- sportininkas testavimo platformoje nesugebėjo tinkamai sudėti apskritimo, kvadrato ir trikampio į jiems skirtas vietas, taipogi keblumų kilo ir atliekant elementarias protines užduotis (matematinis uždavinys su Lego kaladėlėm neišlaikytas,  į rankas gavęs teniso kamuoliuką kurį reikėjo paridenti, atletas bandė jį apžioti ir atsikąsti) , krepšininkas netgi negeba atlikti gamtinių reikalų savarankiškai. Klubo prezidentas G.V. , kalbintas po žaidėjo patikros, tvirtino, jog tai dalis plano, kaip patekti į Euroleague Top4, kalbama netgi apie planus lengvatinėmis sąlygomis (kaip neįgaliųjų komandai) išsipirkti vietą finaliniame ketvertuke. Taipogi, užsiminta apie galimą dalyvavimą 2012 metų parolimpiadoje, kur klubo tikslai būtų maksimalūs - čempionų žiedai ir bilietas į NBA.


Klubas taip pat laukia atvykstančių rezervinių žaidėjų. Planuojama jau greitai aikštelėje išvysti žaidėjus, vilkinčius lryto marškinėlius:
G. Einikis,
K. Kambala,
A. Iverson,
D. Rodman,
P. Čiukinas(atšauktas iš Minsko gelžbetonio gamyklos).

Kaip minėjo klubo vadovas - šie vyrai puikiai pritaps prie komandos, nes turi vieną bendrą laisvalaikio pomėgį, tiesa, jo niekas atskleisti nenorėjo, nors turbūt visi galvojate apie tą patį - krepšinis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą