2011 m. kovo 7 d., pirmadienis

Eurolygos reguliariojo sezono ir Top-16 etapo komentarai.(Papildyta)

                                    Komentarų apžvalga 

Jau pasibaigė Eurolygos top-16 etapas. Į jį prasibrovė abu Lietuvos klubai- Kauno ''Žalgiris'' ir Vilniaus ''Lietuvos Rytas''.
  Visi puikiai žinome,kaip sekėsi abiems klubams. ''Žalgiris'' po įspūdingo rudens nerado savo žaidimo Top-16 etapo grupėje (1-5). ''Lietuvos Rytas'' po nesėkmingos sezono pradžios atsitiesė ir šiame etape rodė pakankamai gerą žaidimą,iškovojo ne vieną pergalę prieš pajėgias ekipas (3-3).Tiesa, ''Rytas lemiamose rungtynėse namie suklupo prieš Vitorijos ''Caja Laboral'' komandą ir visgi nepateko į Eurolygos ketvirtfinalį.
       Taigi po  Eurolygos Top-16 etapo nusprendžiau į šį straipsnį sudėti įdomiausius ir geriausius jūsų komentarus iš krepšinio portalų.  (Pabaigoje apžvelgsime juokingiausius komentatorių pasisakymus apie komandas,komentavimo lygis- labai aukštas :). )                 

                                                                                         Pažiūrėkime, ką turime:
 

                                                                                             ''Žalgiris''
                                                                         Po pralaimėjimo prieš Pirėjo ''Olympiakos'' 

 Cezar: nuo mūsų fanų nieko nepriklauso, romanovas nusipirko lėlę dabar su ja ir žais kol patenkins savo ligotas fantazijas.

Gidas: zjb - 24 klaidos. bet einu vis teik isgerti uz el uzkariautojus!
 
  ss: Pocius - klaidų darymo čempionas!Matomai jo boba savo padarė.... Vaikinas nori po sezono būt atleistas... ko gero į gimtąją statybą....
              
  Dangis: Vis tiek tai buvo vienas geriausių žk sezonas Eurolygoje, nes TOP16 etape iškovota net 1 pergalė :DDDD000.


    Liet: Apgailetina!!!, tik tiek galiu pasakyt, lauk visus senius Braunus su kolinsais, kas is to kad vienas kitas rungtynes suzaidzia, bet daugumoj tik ismusa komanda is ritmo ir gadina zaidima.

  Markyzas: Skazyte kak ivo zavut? Ogi medziu medis! Paziurek psichini lygoni ka Tu su Zalgiriu padarei ir iki ko davedei su savo mediniu mastymu, geriau eik padainuot i kokius duetus, gal geriau seksis! 

Vaidas: Žaidimas tai kuo toliau,tuo baiseseis.Gerai,kad dar graikai visa jėga nežaidė,tai dar nesutriuškino. treneris,tai jau tik gailestį kelia savo skambiais šūkiais prieš rungtynes. Ir kaip paaiškėjo jis tapo eiline buratino marionete. Keitimai ir toliau vyksta pagal planą! Nesvarbu kaip žaidi,bet savo minutes atžaisi! smirdi tas buratinas,ruskių sabaka grynas!

Gaila: Labai gaila,kad tokia nebloga sudetis ,o top16 zaidimas nepavyko.Lengviausia kaltinti zaidejus,bet si karta Zalgirio nesekme turetu prisiimti Romanovas ,kuris nuo puses sezono pradejo savo eksperimentus daryti su treneriais.Dabar tik galim pasvajoti,ka galejo pasiekti Aco.Kaip bebutu gaila sekmes vietiniuose frontuose.

Tynes: Reikia pamirsti kas buvo ir ruostis finalams po biskiuka :)

Kore94: 1-5 neblogai, sveikinu ;-)Manau vertetu susimastyt, gal daugiau nebejuokinam Europa?

Andrey: nu zalgeris tikrai trenke durimis su paskutenemis rungtynemis :D sekmes jiems kitais metais eurolygoje. susigrazinkit aco ir tada pateksit net i top 4 :)

Azoo: akivaizdu kad Z.K eurolyga yra per aukstas lygis.. Lietuvoje Z.K yra nenugalimi bet tik tarp nevykeliu, bet uz Lietuvos ribu juos gali bet kas nukalt.

Bilkis: kol dar rudeny turejo uzkrautas batareikas po rinktines tol dar pavaizdavo nepaimamas o poto kas netingejo tas ir pyst pyst ir tvarke.
 
Loosehead: Nk tokio, tuom gyvenimas nesibaige chebra, laimesim visus kitus titulus ir okey ;)

                                  Nu ką, ''Žalgiriui'' belieka laukti geresnių laikų (jeigu tokie išvis ateis).

                                                              ''Lietuvos Rytas''
                                                Po pralaimėjimo prieš ''Caja Laboral'' 




SuperFanas: kolkas vos pora lietuviu demon
struoja gera zaidima... bijau kad fiasko rinktinei bus...(Tikro ''fano'' žodžiai ;D )

 
Andriussas: kodel rytas nesiuncia Kenano i tritaskiu konkursa? Juk jis toks snaiperis 1-7, svarbu nenuleist ranku ir metyt, kadanors vistiek ikris :D 

Vaidas: Nors esu Žalgirio gerbėjas,bet Rytas šaunuoliai! Lyginant Žalgirio neįgalumą kurio žaidimą europoj net gėda žiūrėt,kai laksto nukaršusios makakos,kuriem viskas dzin,tai tikrai pasirodėt puikiai. Gaila,kad tiek nedaug pritrūko!

flangas: taip ir maniau, kad bus pazeminti savo angare...... per daug ispute ir isreklamavo sias varzybas... tad apturejo geda pries visa europa :D :D


Hurricane: angaras ir geda pries visa europa? matomai maisai su zalgiriu tevai :)
Lithuania11: Ne gaila, bet apmaudu, kad paleido pergalę iš savo rankų, bet ką padarysi vis tiek vilniečiai šaunuoliai:) ;D

MartynasUltras: Nieko viskas gerai vyrai. Didziuojuos savo komanda nesvarbu ar ji laimejo ar
nelaimejo vakar. Rytas visada isliks mano sirdyje ir jie yra saunuoliai man labiausiai gaila El Amino kuris gavo tokia trauma kuri gali uzbaigti jo karjera.

Vladislovas: Atmosfera arenoj buvo fantastiska,net balsa praradau,UZ RYTA!!!

Pirmaatskyrininkis: Pradžia visko buvo sezono pradžioje, kada blūdijo.Po to Jaska galėjo neišvykti - gal geriau būtų pasisekę.

Zirnis: Dusko Ivanovicius tikriausia norejo pasakyti: "..laimejome, nes turim daugiau pinigu zaidejams" ;D

Deivas: nors ir kaip nemegstu ryto bet traumu nelinkiu. tad ziauriai gaila el amino ..


                   ''Rytui'' linkiu išsaugoti vietą Eurolygoje ir gerai pasirodyti per LKL finalines varžybas.

            O dabar apžvelkime,kaip Basketnews kariai nuo sezono pradžios kovojo klaviatūrų maigymo mūšiuose :) :
                                                                                                
                                                                      Kariai puola į mūšį:


                                                                   
to Buduliui is Bydlostano arba Albanostano: Tavimi rimtai susidomejo Pristinos albanu prekiautojai organais.Jie pasiruose tau prikabinti papildoma anusa,kurio tu taip troskai,taip sakant,nuo vaikystes.Mainais praso desiniojo pilkuju lastelio pusrtutulio kuris po vaikystes traumos tapo neveiksnus ir tinka tik ceburekams gaminti.Tu pasidiziuodamas linksi sutikdamas su ju pasiulymu kurio negalejai atsisakyti ir dziaugiesi savo zonos draugais is Pristinos konclagerio kurie kaipmat isbando tavo nauja organa,tu dziaugiesi savo naujuoju pasididziavimu ir prasai daugiau veiksmo,ou je,Albanostanas su tavimi.     (Šita rašliava tai topinė ;D )

Budulis: Bobanas Marianovicius rytoj oficialiai bus pripazintas neigaliu :D


Agurkiks: Chebra, gal kas turit šios dienos Lietuvos ryto laikraštį? Labai jau šikt užsimaniau, o tualetiniu man per gerai valytis žinant jog gal ir kas to laikraščio duotų.
 
AnonimasL: Man atrodo pastaruoju metu Pocius nieko nedaro tik savo su zmona dulkinasi.

Samhain: Jauciu Jomantas save taupo Eurolygos Final-4 :D
 
TikrasZalFanas: Simas Pikul uzsiaute.

Vettelis: Sekmes Caja Laboral, tikiuos prapis Wainowskio projektelis ir rytfaniai verks verks ir verks, o ta jiem daryt siais metais teks labai daug.

Pinkis: Matos,kad kazkoks nevykelis,linkes i depresija. Visa laime,kad jonux miltu turi,pralinksmins (Apie DJ Strawberry)

Revolveris: Mano nuomone: Zalgirio fanai siandien palaikys Ryta Eurolygoje, bet tik tie kuriems virs 18 metu, nes jaunesni dar nedabrende iki normalaus mastymo :)

Teftel: Geriau šios žalios mergaitės eina paverkti,kaip teisėjai iš jų prieš perlą vos pergalės neatėmė! Vietoj to,kad prisipažintų savo neįgalumą,visus kaltina ir verkia! Ko tais primena buratino kovos metodus... :-)

Zalgiriečiai: kaip as ryto nekenciu nekenciu:DDDDDDDDDDDDDDD

Norissas: Siandien orgazma pagausiu kai rytas bus sutriuskintas savo sukaltoje lusnoje.

Ribokas: Vetteli, o tu jau visas ašaras išverkei iš savo bukos makaulės dėl ŪBIG valdomos Legendos projektėlio merdinčio? Dabar matyt tik durim trankai iš įniršio ir piktumo dėl Ryto žaidimo. Nesiseka jums pastaruoju metu - EL nuo visų iš eilės gaunat, teisėjai jūsų nemėgsta, Perlo jaunimas stumdo. Čia vis Wainowskio kaltė.

Nobody: norrrisssLaukiu nesulaukiu kol ryto fanai apsiverks kai bus sutriuskinti savo angare.O kas jeigu taip nebus ? Pats turbut verksi kampe susirites. ZK gi geriau neprades zaist nuo to, jeigu Rytas pralaimes. Ar gali man paaiskint, kodel nori kad pralaimetu Rytas ? Man sunkai sekasi perprasti silpnaprociu mastysena.

Rytbomzis: tikuos sutryps CAJA ta sikpopieri.

wituk: O zinot, kad dauguma Zalgirio fanu nemegsta Ryto komandos, tik todel, kad Rytas turi labai daug fanu, kurie yra nu kazkokie visiski lopai.

 !!!Nusivyles Rytfanis!!!: Eikit naxui visi zalgirieciai. Uzsimane pyderai bananu. Kurwos galvojat pateksit i ta top 8-tuka. Bybuka jums ne astuntuka :) Va rytas tai tikrai pateks, o ten ir i top 4 prasimus. Vainauskas nemelavo, jis visai nieko neuosto, cia jusu romanovas ta lapuka uosto pastoviai, kuri ziaurosui paduoda pries kiekvienas rungtynes. Karoce, zadu surinkti minusu rekorda siuo komentaru. I man px.

nabuzas: Paanalizuokime ;] jeigu Barselona laimejo pries los-angelo lakers,o lietuvos rytas laimejo pries barselona bet pralaimejo siauliams reiskia siauliai GERIAUSIA KOMANDA PASAULYJE !!! ;DDDDDD

Zilkelis: Po truputi gesta RyzK RK LKL vidutiniokai... 2-3 kelinius pasispardys apylygiai, o ketvirtam uzges, nes Metalinimidas pavargs, o ji pakeis tada Jibirmantas ir isvaidys pora klisaakiu tritaskiu :) RyzK, lenkijos komanda, linkiu pralosti kuo daugiau, nes jusu fanai apgailetini :)

Budulis: Romanovo zodziai po top16: Marjanoviciui tereikia pakeisti savo metimo technika ir jis taps Jawrolygos zvaigzde. Juk cska niveltui ji atidave. Uz ji as sumokejaw net 600 lt. Jis musu ateitis, ne
gi nisuprantat? As turiu auksini rakteli,su kuriu atrakinsiu bobano stalciu ir isimsiu Eurolygos taure!!! UHAHA! Buratinai!
Neverija: Jobanas kekse...reikia jam plytos i galva.

精神分析: Bilkanosas matau vel vaistu neisgere ir atejo pakomentuot situacija...:D

Sexans5: Nu Jomantas tai kraupus yra.. Su Bobanu galetu susikurt atskira komanda oj kaip butu juokinga ;D

Driežas: plytfaniai tai juokingi. Žaidė prieš visiškus lavonus,o kiek jau optimizmo,tai tik žvengas ima. Žaisit prieš Caja,būsit suvalgyti. Vėl jūsų jobnutas su nuliu atrodys kaip paskutiniai balvonai. Taip kad žiurėkit pirma su kuo žaidėt,po to kliedėkit cia nesamones.

Bletarturas Jofanas: k.net gryni vaikai, bbd mano bybis didesnis.

Anonimas: MES UZ ZALGIRI KAUNAS SUPIS TA RYTA I KAULUS AIKSTELEI,NES JUK L.RYTO STARTINIS1.Z.KELYS 2.S.BUTERLIAVICIUS 3.A.JOMANTAS 4.C.NALGA 5.K.PETRUKONIS;;;;;DDDDD

¤Pamela¤°¤Anderson¤: Hihi, nevykeliai. Warsuvoj - gedulas. Kaune - balius. Linkejimai lr nepilnameciams vaikams su paraudusiomis akimis nuo zliumbimo,bei su tysanciu snargliu. Nenukabinkit nosiu,o pratinkites,juk jus tam ir sergat uz lenku ryta.
 
KarolisEkspertas: Įdomu kiek braunas baudos gautų už spjaudymasi vidurį aikštelės kokioj NBA? Kodėl LKL jo nenubaudžia? nes jo visi bijo;DDDd

Zalgirieciai: OJ MILTANOSIAI EIKIT PAMOKU RUOST NEKLIEDEJE. ..
  
pocius: Kodėl "Perlo" krepšininkai negalėjo tinkamai atšvęsti pergalės prieš Kauno "Žalgirį"? - Todėl, kad alkoholį parduoda tik nuo 18-os

Samhain: Nuleis biski Zalius ant zemes, perdaug pasikele jau....


        Tikiuosi, Jums buvo smagu skaityti ir mėgautis mūsų didžiųjų komentatorių ''perliukais''. Tikimės sulaukti dar daugiau įdomybių iš Jūsų lūpų. Greitu laiku atsiras daugiau skaitalų apie įvairias komandas,juokingų bairių ir kt.  Ačiū, kad skaitėt!

1 komentaras: