2011 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Lietuvos Ryto ir Žalgirio gerbėjų kūryba, kaip vertinate ?

Sveiki skaitytojai, šiandien žiūrėjau Youtube'je video apie krepšinį ir nusprendžiau apžvelgti Lietuvos krepšinio grandų gerbėjų kūrybos sugebėjimus. Turbūt kaip jau supratote, o gal ir ne - šiandien bandysiu surinkti abiejų komandų gerbėjų sukurtus video mix'us apie jų mėgstamus žaidėjus ir komandą. 

Daug nepliurpiant apie nieką, pradėkime. Lyskite į publikacijos vidų, tik nepamirškite pakomentuoti, nes klausimas antraštėje skirtas Jums - "Kaip vertinate?".
Na pradėkime nuo Žalgirio gerbėjų sukurtų video APIE KOMANDĄ, kadangi juos rasti lengviau, pradėsiu nuo naujesnių, kurių kokybė yra geresnė:













Na štai keli mixai iš daugybės apie Žalgirį. Dabar pažiūrėkime į Lietuvos Ryto mixus.

Beje Youtube įvedus užklausą "zalgiris mix" rezultatų gauta apie 137, o įvedus "lietuvos rytas mix" rezultatų gauta tik apie 56. Todėl, daug sunkiau rasti tokio pobūdžio video apie Rytą.












Na štai, pradžiai įdėta po 6 mixus. Taigi pabandykite įvertinti, kurių kūryba originalesnė, gražesnė, profesionalesnė, sukelianti daugiau emocijų ir panašiai (nors kogero žalfaniui jokių emocijų negali sukelt kitos komandos mixas ir atvirkščiai).

Kadangi pritrūko šiek tiek laiko, tai šią publikaciją mixais apie žaidėjus dar papildysiu.

2 komentarai:

  1. Lietuvos Ryto video mixai padorūs, Mes Privalome Patiketi II dalis zjbs

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aha, bet kūrėjas gaila vienas, sunku rast kažką kitko.

    Man Žalgirio vienas mixas patiko, kur Al Pačino kalba, Inch by inch. Graži idėja. O šeip Dissapearing Glory II pastoviai pažiūriu, dėl geros muzikos.

    AtsakytiPanaikinti