2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

Lietuvos žvaigždūno, Artūro Jomanto, video apžvalga


Sveiki, šį kartą apžvelgsime įdomesnius video klipus iš Youtube bibliotekos apie Lietuvos žvaigždūną, perspektyvų traumuotoją, paskutiniųjų lemiamų sekundžių specialistą. Pristatome jums, Olialia Pupytis - Artūras Jomantas. Šiek tiek seniau, padarėme trumpą apžvalgėlę apie Vido Ginevičiaus šou.

Taigi nieko nelaukdami spaudžiam "Skaityti toliau >>>", lendam vidur ir žiūrim ką yra nuveikes šis krepšininkas.
Kažkodėl neradau seno video compilation su visais Artūro Jomanto triukais, prieš Žalgirį, sudėjau tokius, kur labiausiai matosi, ką talentingasis Jugoslavijos lietuvis veikia aikštelėje ir kaip išnaudoja savo talentą.

Fyntas nr.1
Šiame video, Artūro talentas pasireiškia, po teisėjo švilpuko, kyšteli koją, žinoma netyčia, nes tai įprotis. 

Fyntas nr.2
Du krepšininkus, tarp jų ir Artūrą, stipriai bloškia oro banga, susidariusi po sprogimo lauke. Vėliau buvo išsiaiškinta, kad sprogo naujųjų metų naktį naudojamas fejerverkas t.y. cypianti raketa, kurią galima leisti net laikant rankoje. Wikipedia enciklopedijoje yra rašoma, kad Artūras yra labai jautrus tokio pobūdžio sprogimams.

Fyntas nr.3
Šį triuką atlikti labai pavojinga, kadangi paslysti ore nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti, paslydus, reikia laiku ir taisyklingai padėti koją ant parketo, priešingu atveju, prieš žiūrovus gali patirti visišką fiasko parkritęs ant grindų. Bet Artūras nebūtų Jomantas jeigu neįveiktų šio triuko.















Fyntas nr.4 
Šį triuką apibūdinti yra labai sunku, kadangi tai Artūro inventoriuje yra naujovė, pakišti koją po pašokusiu krepšininku.
















Fyntas nr.5
Na, o šį fokusą naudoja visi krepšininkai, tačiau vieni ranka tarsi irklu iriasi į korpusą varžovo, o kiti, dažniausiai Jugoslaviško kraujo ar pamokų turėję sportininkai, su alkūne iriasi per veidą. Taigi vėl, Artūras nebūtų Jomantas, jeigu jis aikštelėje taip puikiai neišnaudotų savo alkūnių.

2 komentarai:

  1. Jugoslaviskas kraujas daro savo :D ka padarysi, kiekvienas kasioras turi savo zaidimo stiliu, ne isimtis ir Didysis J

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visur šitas viesulas dalyvauja, dabar kiek apsiramines, matyt Pareigyte issiurbia visa energija, todel neturi jegu prates pasirodymus aikstelej :D

    AtsakytiPanaikinti