2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis

Romanovas svarsto galimybę atsisakyti suplanuotų keitimų strategijos.

Kauno ''Žalgirio'' komandai laimėjus LKL pirmenybes, šio klubo fanai svarsto ar kitą sezoną vėl kartosis šiemetinis spektaklis Eurolygoje, kur ''Žalgirio'' treneris atlikdavo žaidėjų keitimus pagal klubo savininko Vladimiro Romanovo paliepimus ir taip išmušdavo visą ekipą iš ritmo.

Tuo tarpu pirmadienio popietę mūsų redakciją pasiekė žinia, jog Vladimiras Romanovas savaitgalį buvo pasitarime su ''Žalgirio'' klubo krepšininkais bei treneriu.

Patikimi informatoriai skelbia, jog susirinkime V.R. kalbėjosi su žaidėjais ir vyr. treneriu I. Zouros apie kito sezono žaidimą, bei svarstė galimybę labiau sumažinti žaidėjų rotaciją, leisti dirbti savo darbą trenerių štabui ir atsisakyti keitimų plano.

Šaltinių teigimu, V.R. stebėdavo savo ekipos žaidimą Eurolygoje ir teigė, kad nesupranta kodėl komandai taip nesiseka. Buvo aptartos ir rungtynės namuose su Pirėjo ''Olympiakos'', kur V.R. lyg tyčia po didžiosios pertraukos išvyko stebėti Edinburgo ''Hearts'' varžybų, o Romanovui nesant halėje, Zouros 4-ajame kėlinyje liovėsi atlikinėti greitus keitimus, išleido į aikštę Lietuvos rinktinės starto penketą ir šis iki minimumo sumažino atsilikimą nuo Graikijos klubo. Visgi, ''Žalgiris'' pralaimėjo ir šias rungtynes, o V.R. sužinojęs kad nepavyko išsigelbėti, suprato jog suplanuota strategija prie gero neprives.

Patikimi šaltiniai skelbia, jog klubas ir trenerių štabas, V.R. paliepimu, panaikintų suplanuotus keitimus, jei ''Žalgiriui'' pavyktų išsaugoti visus lietuvius bei prisivilioti dar vieną pajėgų žaidėją, kuris pakeistų Martyną Pocių. Klubo valdyba dar minėjo, jog didžioji dalis legionierių paliks Kauno klubą, ir ieškos galimybių prisivilioti naujus aukšto lygio užsieniečius.

Belieka laukti oficialių žinių iš V.R. bei pranešimų apie galimus kandidatus papildyti Kauno klubą.

12 komentarų:

  1. o kur pocius iskeliauja?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu sklido gandai, kad jis gali persikelti į CSKA, ir per sutikimą Kauno Pilyje po LKL finalo, iš jo ėmė interviu ir jis dvejejo ir keistai kalbejo apie kitą sezoną Žalgiryje, maždaug jeigu liksiu tai liksiu, o jei ne tai Žalgiris visada bus mano širdyje :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. fake cia. gi romanovas isvykes buvo ir dar isvykes yra, kaip jis galejo but pasitarime su treneriu?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gal ir fake, bet dėl Pociaus nevisai fake :) matysim kaip cia viskas klostysis :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. tai juk rase kad su visais lietuviais sutartys pratestos nu kad visi bus kita sezona :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Dėl Pociaus neaišku, gali ir išvykt į pajėgesnį klubą :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. jo,mldc tam kas rašė, būtų gerai kad nekištų tas buratinas savo taktikų kitą sezoną

    AtsakytiPanaikinti
  8. Geriau, kad kištų savo milijonus vardan Eurolygos :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Tai jau jo,bet geriau tegu nekiša tų savo taktikų,nes jau graudu :D

    AtsakytiPanaikinti
  10. Nu dabar kažkaip jau mažiau į akis krenta tie keitimai, seniau tai visai buvo graudu, pabaigoj kažkaip sumažėjo

    AtsakytiPanaikinti
  11. Tai,kad ir del pasitarimo tiesa.

    AtsakytiPanaikinti