2011 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Žalgiris išperdė pirmąją pergalę Eurolygoje


Kauno "Žalgiris" iškovojo pirmąją pergalę Eurolygos turnyre iš keturių žaistų mačų (1-3) rezultatu 81:70. 

Apibūdinti šio vakaro Žalgirio žaidimą galima labai trumpai : S.Weems vs. Brose Baskets. 

Lietuvių žaidimas pagerėjo gal tik kokiais 3-imis procentais, praeitą savaitę jų pastangos buvo įvertintos 30% pagal mano paties sugalvotą skalę, tačiau šią savaitę siekia NET 33%.

Žalgirio perdavimai: atrodo, kad Žalgirio lietuviams kažkas duoda svaiginančių vaistų ar vieni kitiem po nesėkmingų epizodų perdaug atsidaužo galvą (apie epizdodus kuomet krepšininkai vieni kitiems vožia per smegenis, po nesėkmingo epizodo), kad nesupranta, jog kamuolį reikia perduoti žaidėjui, kuris gali jį paimti, o ne tai, kad mesti jį į rankų mišką. Tokie perdavimai labai toleruojami Žalgirio lietuvių, tokių kaip Paulius Jankūnas, šie perdavimai vadinasi "Ai poc**i metu kamuolį, gal pagaus".

Robertas Javtokas: nesuprasi kokios bėdos jį kankiną, tačiau kamuolį gaudo profesionaliai - dantimis. Jeigu  reikėtų sukurti video apie R.Javtoko kamuolio gaudymą, turbūt sudėjus visus šio sezono vaizdelius, gautųsi geras trumpametražinis filmas. Šiandienos rungtynėse nesugavo kamuolių daugiau, negu pavyko sugauti, pelnė 6 taškus, atkovojo 4 kamuolius ir surinko 9 naudingumo balus, pradžiugino vienu dėjimu, kuris bent kiek atitraukė dėmesį nuo jo paties prasto darbo atlikimo.

Baudų metimai: ką? kas tie baudų metimai? jie Žalgiriui nėra svarbūs, todėl meta tik 50-60% taiklumu, ir dėl to nesuka sau galvos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą