2011 m. sausio 26 d., trečiadienis

Atskleistas Žalgirio planas

Euroleague.net
Interviu laidai "Krepšinio pasaulyje" davęs Žalgirio savininkas teigė, kad jaunimas turi mokytis iš patyrusių M. Brown ir D. Collins, ypatingai neaišku buvo kodėl būtent iš pastarojo reikėtų mokytis kaip padaryti kuo daugiau klaidų per vieną kėlinį?

Labai labai patikimi šaltiniai pranešė, kad Žalgiris neturi sau lygių varžovų, todėl specialiai sau apsisunkina žaidimą darydami klaidas, todėl ir buvo pakviestas D.Collins į Kauno ekipą šį sezoną.

Žalgiris yra daugiausiai klaidų padaranti komanda bene visose lygose, tačiau tai netrukdo laimėti varžybų ir užsiimti gana neblogas pozicijas. Labai labai patikimi šaltiniai atskleidė, kad tai yra viena iš komandos taktikų, padedanti apgauti varžovus ir juos greitai įtraukti į tokį klampų žaidimą.

Jeigu žalgiriečiai žaidžia taškas į tašką, tada į varžybas yra įsukamas stebukladarys, D.Collins tam, kad rezultatą padarytų deficitinį, ir taip apgautų varžovus, jog Žalgiris pasiduoda.Tuo patikėję varžovai, nuleidžia rankas ir patiki pergalę. Tačiau V.Romanovo planas čia ir suveikia, patikėję pergale priešininkai, jau žaidžia atsipalaidavę, o Žalgiris išleidžia savo smogiamąjį penketą ir kol varžovai atsigauna, žalgiriečiai jau būna laimėję rungtynes, tačiau taip būna ne visada.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą