2011 m. sausio 19 d., trečiadienis

Eurolygos Top 16: pirmasis etapas

Zilkelis: Po truputi gesta RyzK RK LKL vidutiniokai... 2-3 kelinius pasispardys apylygiai, o ketvirtam uzges, nes Metalinimidas pavargs, o ji pakeis tada Jibirmantas ir isvaidys pora klisaakiu tritaskiu :) RyzK, lenkijos komanda, linkiu pralosti kuo daugiau, nes jusu fanai apgailetini :)
Budulis: Romanovo zodziai po top16: Marjanoviciui tereikia pakeisti savo metimo technika ir jis taps Jawrolygos zvaigzde. Juk cska niveltui ji atidave. Uz ji as sumokejaw net 600 lt. Jis musu ateitis, negi nisuprantat? As turiu auksini rakteli,su kuriu atrakinsiu bobano stalciu ir isimsiu Eurolygos taure!!! UHAHA! Buratinai!



BudulisBobanas Marianovicius rytoj oficialiai bus pripazintas neigaliu :D
Irinijus: Vėl plytfanai visus nagus iki kraujo nugrauš.
Anonimas: Jau gauna? :DDDDDSDDDD Gauna ? :DD , nu na dar neprasidejus gauna ::DD
sikau-ant-ryto: Jeigu Dievas yra,rytas gaus,zalgiris laimes
Privatas: Seniai sneka kad Jomantas ryt turetu pasirasyti sutarty su Majamio komanda. Ilgauskas nekantrauja kada gales du pries du zaisti su ketvirtaja komandos zvaigzde DIDZIUOJU J.
ednis7

Na kad Jomantas su australu gali vykti avinu ganyti jau aisku. Ne Siksniu reikejo sisuti perla..[...]

ginobilisOi oi tik neapsiverkit ar tik nesenai tas jusu Jomantas geras zaidejas buvo :D :D Pareigytei priekaistus siuskit :D Sekantis Simas Pikul :D :D

simuciukas8Jomantas net kamuolio nesugebejo sugraibyti ir mete,kad tik mestu,progresas...pataike i lanka..

RePorteRiSpo rungtynių bus taip: „Lietuvos rytas" išsvaistė persvarą ir beviltiškai pralaimėjo Atėnų „Panathinaikos“ klubui 46:59 (Statistika, komentarai)
Trifunovičiaus komentaras:
Žurnalistas: Kokia pralaimėjimo priežastis?
Trifunovič: Jomantas
PrivatasSklando gandas kad Majamio komanda iesko ketvirtos superzvaigzdes ir domis butent Jomantu!

BudulisOficialu:Arturas Jomantas eilini karta issovè. Rungtynese su Panathinaikos ekipa, Jomantas,pravarde Didysis Jogurtas, jau pirmajame kelinyje isude tritaski apsisukus ore su Maiko Batuto technine prazanga,taip pelnydamas 7 pts vienos atakos metu. Pranesama,kad po rungtyniu Big Jogurt pasieme talko milteliu ir mete i Obradoviciaus galva. -As norejau buti panasus i Jamesa.- verke J kai rungtyniu zvaigzde supakavo ARAS tarnyba.

to Buduliui is Bydlostano arba AlbanostanoTavimi rimtai susidomejo Pristinos albanu prekiautojai organais.Jie pasiruose tau prikabinti papildoma anusa,kurio tu taip troskai,taip sakant,nuo vaikystes.Mainais praso desiniojo pilkuju lastelio pusrtutulio kuris po vaikystes traumos tapo neveiksnus ir tinka tik ceburekams gaminti.Tu pasidiziuodamas linksi sutikdamas su ju pasiulymu kurio negalejai atsisakyti ir dziaugiesi savo zonos draugais is Pristinos konclagerio kurie kaipmat isbando tavo nauja organa,tu dziaugiesi savo naujuoju pasididziavimu ir prasai daugiau veiksmo,ou je,Albanostanas su tavimi.
BudulisPranesama, kad Didziuoju J rimtai susidomejo Espo ''Honka'' skautai. Jie stebejo jo neitiketina zaidima su panathinaikos ekipa. Kai Zvaigzdé mete talko miltus i Obradoviciu, pries tai uzmynes ant Batutos galvos, honkos skautai neabejojo kad Didysis J zais ju komandoje. Per interviu J minejo kad Jis vienas nugaletu Bastistuta ir jo kariauna, kad tik pasimatuotu Ewrolygos cempionu medine karuna. Jis Obradoviciu viesai pavadino urodniku ir (pateikiame neredaguota teksta) tas dolbojobintojas atsiims uz tai kad iskviete aro apsauginius, kurie nusiaube rubine ir ateme Pareigytes papo nuotrauka is jo spinteles.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą