2011 m. sausio 13 d., ketvirtadienis

Rygos "VEF" - Kauno "Žalgiris"

Neprasidėjus varžyboms, kariai puola į mūšį:

MILTAJ: na nzn susitinka panasiu kalibru komandos, jej zalgiriui bus geresne diena tai jis laimes, o ir seip zalgiris pralos nes snd blogas oras, vainauskas papirko teisejus, daug dalyku juk. (sprendžiant iš slapyvardžio matosi, kad tai yra "Letuvos ryžo" fanas)


centurijonas : prakis :DDDD zalgribis
thabet : pizdink is cia sipnaprociai cia nekvieciami
centurijonas : kazkas atsitiko,asiliukas supyko
_NIkE_ : Palyginus asila su ryto fanu ir tas pats asilas protingesnis.


Bird : Pavarčiau enciklopediją ir radau žodžio ŽALGRIBIS paaiškinimą. Pasirodo žalgribis - žaidėjas nevykėlis, kuris net neturi proto suvokti, kad į Žalgirį jis nepapuls, kad ir kaip stengtųsi ir yra visiškas nevykėlis. Akivaizdžiausi pavyzdžiai: D.Zavackas, A.Jomantas...


Ciubaisas: Sekmes Zalgiriui ir man, kadangi alaus pripirkau :D


chrom: uz ka Pocius gavo techine? ;D Blemba, nervuoja tokios nesamones. ;D
Zynys: už tai, kad šokinėjo po pražangos ir per vėlai ranką pakėlė sutikdamas su teisėjo sprendimu :D


pocius: va grigas iki ko davede komanda,jau i savus krepsius meto. (Prieš tai T. Watson kovodamas dėl kamuolio įmušė jį į savo krepšį)


Zygis: ''Wilno lietuvos ryto rubineje- Pareigytés papu ir nuogo Saro nuotraukos''. Pasak vieno delfai.eu zurnalisto, vakar buvo pastebéti irodymai,kad ryto zaidèjai ir Vainauskas smauko pries varzybas, ziuredami i ant spinteles pakabintas nuotraukas. Zurnalistas paslépe slaptas kameras rubineje ir isejo. Po pusvalandzio atèjo Vainauskas ir Jomantas. Vainauskas is slaptos vietos issitraukè kokso atsargu o Jomantas pradejo darba rankomis."


Šį kartą komentarai buvo parinkti iš basketnews.lt tinklalapio, aktyvumas nedidelis todėl komentarų daug ir nėra, laukime šeštadienio bus daug daugiau varžybų ir daugiau komentarų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą