2011 m. sausio 26 d., trečiadienis

Graikų komentatorius teigia, kad Kauno Halė yra gėdinga, gal tai tik pasiteisinimas pralaimėjimo atveju?

basketnews.lt
Pažiūrėkime, ką į graiko kliedesius atsakys pasipiktinę sirgaliai.
 
pajarolt: kazin tas lopas zino,kad hale yra pirmas statinys europoje,kuris buvo pastatytas pritaikytas lost krepsiniui? kai hale state jie dar kalnuos su asilais kartu gyveno.. pries 20 metu nusileido is kalnu kartu su visais avinais ir db cia jau pz pz kokie sustri.. bl kaip noreciau,kad zalgiris tiesiog sudauzytu oly uz tokius zurnaliugu bazarus.. galetu tada dar labiau verkslent medis..
dainiuz: tupas zurnalistas
Driežas: Db pas ubagus graikus tokiu arenu kaip Lietuvoje nėra,nes pas pacius jos senos,taip kad cia kazką pezėt gal nereiktų. Na,bet kokiu atveju tuoj bus baigta arena,tada išvis apsitries tas avinas iš pavydo! 
Babaisa: Ispanam neužkliuna Hale,Prancuzam,Vokieciam ir net islepusiem Amerikieciams,o Graiku žurnaliugai užkliuvo.Cia kaipsakoma kuo didesnis valkata tuo daugiau apie kaimyna purvo papils.Ane portugalai ?
DohMah: nors aš ryto fanas, bet šita duchą reik ant pagalio. patys graikai kažkokie bomžai, maldauja pinigų iš ES, o čia dar kalba

Woo_haaa: o koki dar ispudi gali palikti tvartas?!?!?!?!
pajarolt: pats jauc katik is tvarto nuo kiauliu parkirtai sudinais guminiais ir net ranku neploves puolei prie kompo ( kok 84 metu uzgimimo ),barskint klaviaturos,kad parsyt savo "tiesa".. esi lygiai toks pat apgailetinas,kaip ir tas graiku zurnalistas..
Tornado: beje zalkriuksefaniai,maciau buratinas vel meiles laiskus raso kosmosui :),tai jis dar neparase svarbiausios tiesos,vainauskas yra grincas kuris kaledas voge :),bet viliuosi ,kad buratinis isdris tai viesai meiles laiskelyje parasyti,zinoma "tiesa" tuo nesibaigs,po to seks filmuota medziaga kaip vainauskas pati cheka norisa vienu smugiu iskirto ir pastarasis pasidare mirciai bijodamas antro vainausko smugio ;)
Mikaxa: Bukaprotis žurnalistas, jei jau jam taip atrodo, tai tegul tą savo nuomonę sau ir pasilaiko, o dabar pasirodė kaip paskutinis kvailys. Visa Europa giria halę, o šitam, matai išpindėjusiam žurnalistui nepatiko, jų pačių Olympiacos arena ne stebuklas, o dar vadinasi Taikos ir draugystės arena, kurioje taikos ir draugystės su žiburiu nerasi, nebent galvon iš kokios monetos gausi.
asas: Tornado yra vilnietis kurio neprieme i tornado krepsinio mokykla.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą