2011 m. sausio 28 d., penktadienis

V.Romanovas žada duoti laisvę Žalgiriui

Patikimi šaltiniai atskleidė žinią, kad V.Romanovas svarsto galimybę leisti dirbti žmonėms, kurie šioje srityje dirba daug metų ir turi supratimo kaip reikia dirbti.

Verslininko planai yra labai rimti, tačiau kada bus įgyvendinti, jis nei pats nežino.

Jis atskleidė, kad kviesis visus krepšininkus pokalbiui ir išklausys jų versiją dėl žaidimo rotacijos, kuri yra taikoma šiuo metu.



Jeigu krepšininkai pasisakys, kad dabar taikoma rotacija juos tik dar labiau išmuša iš vėžių, V.Romanovas svarstys galimybę, leisti pačiam treneriui rotuoti žaidėjais, tačiau bus iškeltos kelios sąlygos.

Pirma sąlyga tai - 95% sumažinamas atlyginimas, kadangi komandoje nebus progreso, o tik pergalės.

Antroji - D.Collinsas turi žaisti apie 20 min., kadangi kiti krepšininkai turi semtis patirties iš patyrusio žaidėjo.

Trečioji - Brownas su kiekvienomis varžybomis, turi praleisti vis daugiau laiko aikštelėje, iš šio visų laikų Eurolygos rezultatyviausio krepšininko, turi mokytis visa komanda.

Įdedame visų žaidėjų statistinius rodiklius trečiadienį sužaistose varžybose, galite pasižiūrėti kaip legionieriai moko lietuvius žaisti, manau čia galiotų atvirkštinis variantas:
Eurolyga pateikia šiek tiek klaidingą informaciją statistikoje, tačiau atkreipkite dėmesį į legionierių žaidimą pagal lentelę. D.Collins naudingumas 0. 






.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą