2011 m. balandžio 22 d., penktadienis

''Lietuvos Rytas'' toliau buria savo kariauną.






''Rinkomės iš Povilo Čiukino, Corey Becko bei Petro Šalvio''- Jonas Vainauskas.
 

Panašu, jog įveikęs  ''Perlo'' barjerą, Vilniaus ''Lietuvos Rytas'' nesirengia sustoti ir apsiriboti vien šia pergale.
Patikimi šaltiniai skelbia, jog ''Lietuvos Rytas'' stiprinasi prieš principinę grandų dvikovą LKL pusfinalyje su Prienų ''Rūdupio'' klubu, ir stiprinasi labai intensyviai. 

Minėjome,kad ''Lietuvos Rytas'' šlavė visas Lietuvos žvaigždes, kad reguliariojo sezono metu pats Jonas Vainauskas su savimi pasirašė 5 metų ilgalaikį žaidėjo kontraktą, klubas įsigijo buvusią RKL žvaigždę Džokimą Džonsoną, perspektyvų įžaidėją Mindaugą Jonušą- Minedą, iš ''Power Technotronics'' komandos perpirko Artūrą Jomantą, bei sudarė išankstinę sutartį su buvusiu ''Lakers'' treneriu Eugenijumi Ostapenka.

Tuo tarpu šiandien žiniasklaidoje pasirodė informacija, jog ''Lietuvos Rytas'' sudarė sutartį su dar vienu žaidėju. Šį kartą tai- 2006 m. pasaulio krepšinio čempionato žvaigždūnas, 31 metų, 1.75 m. ūgio įžaidėjas Khalidas Masoud Al Nasr, skelbia labai patikimi šaltiniai. Katarietis buvo vienas kertinių žaidėjų, savo komandai čempionate pelnydavo vidutiniškai po 2,5 taško, atkovodavo po 0,5 kamuolio bei atlikdavo po 3,6 rez. perdavimo (vis geriau negu Jomantas). Iki šios sutarties žaidėjas klubo neturėjo.


''Šis žaidėjas padės mums tobulėti ir atves mus į pergales''- minėjo J.V. ''Jį pasirinkome iš kelių kandidatų- mus domina negęstančios žvaigždės, todėl rinkomės iš Povilo Čiukino, Corey Becko bei Petro Šalvio, tačiau pasirinkome būtent Khalidą. Kodėl? Vien dėl šio žaidėjo vardo buvo verta jį kviestis pas save. Visi manė, jog yra tik vienas Khalidas El- Aminas. Ne,yra dar vienas ir mes jį turime. Esu šį krepšininką matęs šiais metais, kai stažavausi Kataro klinikose, kur gydžiausi priklausomybes nuo tam tikrų medžiagų. Jis padarė man didelį įspūdį, gulėjome vienoje palatoje. Kai jis išbėgs į aikštelę ir mums iškovos sunkią pergalę prieš ''Rūdupį'', tai bus atpildas už visas šio sezono negandas, o sirgaliai galės vadinti jį Dievu ir jam melstis, kaip tą darydavo Žalgirio fanai, kai žaisdavo Edney. O kitą sezoną laukia Eurolygos Top-4 ir išsvajotoji taurė''- pridūrė Vainauskas.

Taip pat užsienio žiniasklaida skelbia, jog šis žaidėjas į ''Ryto'' klubą atvyks už neįtikėtinai rekordinę, beveik 1000 litų sumą. Pasak oficialių šaltinių, tiek negauna nė vienas Vilniaus klubo krepšininkas. 

Šis ''monstras'', teigiama, į aikštelę pirmą kartą išbėgs, kai ''Lietuvos Rytą'' egzaminuos Prienų ''Rūdupis''.

7 komentarai:

  1. Autorius debilas totalus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kadtu tokią traumą kaip Khalid El-Amin gautum, tai būtų tau tokius "prikoliukus" skaldyti...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Cia net ne apie el-amina straipsnis :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jūs , kaikurie žiūriu, nelabai suprantat, kur pasijuokt reik, o kur ne. Taigi čia niekas nieko nebando įžeist, tiesiog tokius straipsnelius būna smagu paskaityt ir pasijuokt, kartais būna persistengiama, bet visvien juk geriau negu koliotis bnews komentaruose arba visai nieko :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O šeip, šį kart autorius parašė neblogą ;)

    AtsakytiPanaikinti