2011 m. sausio 25 d., antradienis

V. Romanovas ketina įsigyti "Lietuvos rytą"

15min.lt nuotrauka
Antradienio rytą, iš labai labai patikimų šaltinių mus pasiekė žinia, kad V Romanovas derasi su Sostinės klubo savininkais, dėl kontrolinio akcijų paketo įsigijimo.

Anot šaltinių, "Lietuvos ryto" savininkai įklimpo į skolas, ir turi didelių finansinių sunkumų. Skolos nėra gražintos žaidėjams, su kuriais buvo nutrauktos sutartys, o rėmėjai nemoka pinigų, tol kol nebus padengtos išlaidos, dėl nutrauktų sutarčių.

Mūsų duomenimis "Lietuvos ryto" komandos žaidėjai negauna atlyginimų jau apie 5 mėnesius, išskyrus tai, kad klubas moka bent jau dienpinigius, po 30 litų kiekvienam žaidėjui ir visam trenerių štabui, tam, kad galėtų su mikroautobusu atvykti į treniruotę, ir prieš ją būtų stipresni, t.y. už likusią sumą galėtų nusipirkti spurgą ar pusę "kebabo".

Tokia žinia labai sukrėtė ŪBIG valdomą Kauno "Žalgirio" savininką V. Romanovą, jam pagailo vergaujančių sostinės ekipos krepšininkų, kurie uždirba po 30 Lt per dieną, todėl nuspręsta derėtis dėl klubo akcijų perpirkimo.

Ši žinia, turėtų būti gera Kauno "Žalgirio" sirgaliams, kadangi spauda mirga nuo pranešimų, jog V. Romanovas, per daug kišasi į komandos vidaus reikalus, kur visai nieko neišmano, ir suskirstęs kiekvieno žaidėjo laiką aikštelėje. Jeigu taip atsitiks, kad Vilniaus "Lietuvos rytą" perims Kauno "Žalgirio" savininkas, pastarajai  komandai galbūt bus suteikta daugiau erdvės ir treneriai galės dirbti savo darbą.

Neoficialiomis žiniomis, gautas pranešimas, kad suma, už kuria bandoma nusipirkti klubą yra 156 litai, kadangi klubas turi daug milijoninių skolų, sostinės ekipos vadovai neturi iš ko rinktis.

3 komentarai: