2011 m. vasario 18 d., penktadienis

Archyvas 2009-2010: Hitleris sužino apie ''Žalgirį''.(Video,pasisakymas)

Žinios apie ''Žalgirį'' pasiekė patį Hitlerį.Pasak patikimų šaltinių,''Žalgiris'' visada buvo mėgstamiausias jo klubas,todėl Hitleris nedelsiant sušaukė susirinkimą Miunchene,kur buvo svarstoma šio klubo padėtis Eurolygoje.Šis pasitarimas buvo filmuojamas mūsų tinklalapio operatoriaus. Hitleris susirinkime keikė ''Žalgirio'' klubo vadybą ir Vladimirą Romanovą,kuris vieną po kito atleidinėja klubo trenerius,nenurodydamas priežasties.Hitleris po įtempto savo ir jo grupės pokalbio,nusprendė,kad toliau ''Žalgirio'' treneriu turės dirbti D.Maskoliūnas.
Dėja,per LKL finalo seriją buvo atleistas ir jis.Romanovas jį atleido,pasakydamas,kad Maskoliūnas yra ''Zuoko kareivis'' arba ''Zuokininkas''.    Belieka laukti,juk yra intriga- kiek laiko dabartinis ''Žalgirio treneris Illiasas Zouros išsilaikys trenerio poste.Tikriausiai,po eilinio pralaimėjimo Eurolygoje bus atleistas ir jis.

 Dar noriu pridurt,kad visas šitas jovalas vyksta tik dėl to,jog Romanovas nieko neišmano apie krepšinį,ir kišasi ten,kur nereikia.Romanovai,palik trenerio darbą jį išmanantiems asmenims.Visi esam dėkingi kad išgelbėjai ''Žalgirį'' nuo bankroto. Bet dabar grasini savo įsivaizduojamiems priešams, o nesupranti,kad pats kenki klubui savo išsidirbinėjimais.Mastyk,Vladimirai,mastyk,nes pats esi kliūtis ''Žalgiriui''.

                                                                                                               

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą