2011 m. vasario 6 d., sekmadienis

Jonas Vainauskas: ''Žalgirio'' amerikiečiai platina nelegalias medžiagas Eurolygoje

Vilniaus Lietuvos Ryto ekipos vadybos pirmininkas J.Vainauskas, mūsų žurnalo prašymu, sutiko duoti interviu apie šiuo metu, Lietuvos krepšinyje besidarančias nesąmones, bei atsakè į Trento Plaisedo pasisakymą apie blogiukus.
- Jonai,ką galite pasakyti apie jūsų pagrindinio konkurento (dėl Metų Ligonio titulo.-red.past.) vykdoma politika Žalgiryje?
- Visu pirma norėčiau pasamprotauti apie Romanovo kišimąsi į trenerių darbą. Nesuprantu kokios priežastys jį paskatino išgelbėti Žalgiri nuo milijardinių skolų? Geriau jis būtų net nepasirodęs tame reikale ir Lietuvoje liktų
tik viena Didingiausia Visų Laikų Komanda - Vilniaus Lietuvos Rytas. O dabar jis savo tarpgalaktiniais, protu nesuvokiamais sprendimais daro gėdą ne tik Lietuvai, bet ir Rytui, nes mes su Išprotėjusio Žmogaus komanda turime žaisti vienoje lygoje.


- Kaip reagavote i Trento Plaisedo kaltinimus, kad jūs neva blokuojate stambias miltelių siuntas iš užsienio? 
- Nežinau ko tas naujokas apsiuostęs jums kalbėjo, bet man papildomų siuntų nereikia, aš drąsiai galiu sakyt, kad esu apsirūpinęs kontrabanda 10 metu i prieki. Jo nepagrįsti kaltinimai verčia manyti, jog jis į Kauną buvo atsiųstas komerciniais tikslais - šnipinėti ne mane, o to pačio Žalgirio savininką ir jo komandos amerikiečius. Šioje vietoje noriu oficialiai paskelbti dar vieną faktą: Kaune funkcionuoja nelegalių medžiagų, kitaip vadinamų e-dopingu ir ederfinu, platinimo verslas, kuriam vadovauja ponas Romanovas. Šį faktą jau žinojau tik prasidėjus šiam sezonui. Su Vladimiru Romanovu ir jo agentais lankėmės jo namuose. Romanovas pasakė turintis trumpam eiti išgerti savo vaistu, nuo Napoleono ligos. Aš, likęs vienas jo kambaryje, pradėjau ieškoti ko nors netikėto. Staiga man už akių užkliuvo bloknotas su užrašu: DANGER. Atsiverčiau ir nustebęs skaitau: Pirkti ne mažiau kaip 90 siuntų prekių, pristatyti į Kauno halę. Preparatu sudėtis:...... Atsakingi asmenys: D.Collinsas, T.Watsonas, M.Brownas, O.Samhan.'' Taigi, aš turiu pagrindo manyti, kad per šiuos žaidėjus Eurolygoje ir LKL, sukasi ta vadinama dopingo baracholke. Iš tolimesnių užrašų susiradau nuomonę, kad tas tabletes Romanovas planuoja įmaišyti į kasdieninį krepšininkų valgiarašti. Būtent dėl šios priežasties buvo paduoti kaltinimai prieš D.Šalengą, kuris tapo nebereikalingas Žalgiriui. Būtent dėl šios priežasties prieš pat susitikimą su Fenerbahce Ulkeriu, susirgo Mindaugas Kuzminskas ir Mantas Kalnietis.


Autorius: Žygimantas K.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą