2011 m. vasario 26 d., šeštadienis

Rytfanių istorija: kaip į Halę važiavo Žalgirį palaikyt

Pradėkime nuo to, kaip Ryto fanai (vėliau vadinsiu rytfaniais) pasiskelbė Basketnews portale, važiavę palaikyti Žalgirio į rungtynes su Power Electronics. Pacituosiu vieno piliečio oficialų pranešimą iš minėto portalo:



ERIXONAS
Vaka, kaip ir zadejom ir planavom, sesiese, Ryto fanai. nuvykom is siauliu i kauna palaikyti "Zalgirio" komandos sporto Haleje.Laimingai atkeliavom iki sporto Hales, sustojom parukyti, nes iki rungtyniu buvo likusios apie 30min. Prie musu,pasipuosusiu Ryto bei Zalgirio atributika,taip norejom parodyti kad rytieciai palaikysim kauno ekipa, priejo 15 - 20 "Zalgirio" atributika pasipuosusiu fanu. Amziaus vidurkis 15 - 16 metu.Manem draugiskai padiskutuosim apie artejancias rungtynes, taciau sulaukem kandziu pasisakymu,kad mum cia ne vieta,kad mes ne lietuviai, kad musu megiama komanda ne lietuvos... Is pradziu galvojom,kad cia tiesiog draugiskas traukimas per danty,taciau ,kaip veliau pamatem, sie zodziai buvo noras isprovokuoti mustynes. Kai tai virto apsistumdymu, neilgai trukus apsauga mus atskyre ir palydejo i arena.Rungtyniu pertraukoje, mus ir kauno fanus palydejo i atskirus rukomuosius is kuriu veliau vel palydejo i tribuna.Pasibaigus macui i musu puse is E tribunos skrido ziebtuveliai bei necenzuriniai zodziai, su necenzuriniais ranku gestais.p.s. Kaip "smagu", kad Kaunas toks tolerantiskas ir draugiskas miestas, kai tu atvaziuoji taikiai palaikyti Lietuvos komandos. Smagu,net zalia. 

Na, ką iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad visai gal ir teisingai rašo, bet kada, bandom labiau įsigilinti į tai ką parašė, pažiūrim kas gavosi.


Pradžiai pažiūrim rytfanių komentarus, ką jie mano apie tai:

Klaidomis: Taip ir buvo 

Bruonius: kaunas yra kaunas :) Ko jus tikejotes, kad jums azuolu vainika uzkabins? :) Tuo labiau 15-16 metu snargliai nesusiprate :) 

Klaidomis: reikės video įkelti (Taip ir neikėlė, juk tai truktų tik kelias sekundes) 

nightman398: Garantuoju, kad cia tokius "erelius" vaidino Green White Boys, kurie kietuolius tik savame kieme vaidina. Isvyktu nors ir i Vilniu- sedetu sikna surauke is baimes. Tokie jie ir "kietuoliai"- tik savame kieme narsa rodo, o kitur i kelnes pridare sedi. 

jamexxx: taip ir buvo zalpacukai pavydi kad rytas zais top8 o ju kimo tweam ne 

Juliuxas: Kaunas-nevykeliu kvartalas!Atskirti nuo lietuvos tuos issigimelius! 

tormazas3000: koks skirtumas buvo jie ar ne, vistiek kowno dopingas prapyle vakar 
Test: o ka as vakar jums sakiau? dziaukites kad i reanimacija nepatekot dar. Galvojot geruciai cia LIETUVOS KOMANDA PALAIKYSIT lol. Nuvaret i gyvuliu tvarta ir grizot sveiki dziaukites. tormazas3000: nenorek is zmoniu su minusiniu IQ kad jie suprastu jusu palaikyma..
Dabar pažiūrėkime ką išsiaiškino ir ką mano žalfaniai:



DanGreenWhite: Nei jus ten vaziavot, nei ka...
Centurijonobrolis: Apsimelaves tas erixonas:) Atvaziavai ne Zalgirio palaikyti o Javtoka. Dziaukis kad uz tokias nesamones sprando niekas nenusuko:)
MISTERGREEN: vaziavom vaziavom :D vazinetojai blin , ner ka veikt tai temas galvoja kazkokias :D nei jus vaziavot nei ka!
Anonimas: Halej nera rukomuju. :DDD "Rungtyniu pertraukoje, mus ir kauno fanus palydejo i atskirus rukomuosius is kuriu veliau vel palydejo i tribuna."
MonikaZAL: Gal nebesvaikit? Pati halėje buvau ir nemačiau jokių rytfanių. Beje ryto fanų niekas į Halę neleidžia tuo labiau jog ne per Žalgirio - Ryto rungtynes ir neesi Ultrų narys. Ten kaip vaikų darželyje, šalia eina pareigūnai, kurie atlydi iki jų vietų kamputyje ir prastovi visas varžybas.Kas labiausiai prajuokino, kad skaitant šitą pasaką Klaidomis parašė komentarą, kad reikės video įkelt. Aha.. Stumdė jus, daužė, o jūs išsitraukėt kamerą ir viską nufilmavai. Logiškai mastant be kameros turėjai likt, ir ligoninėj gydytis..
sh: Tai kad nemaciau jusu.. Kita karta gal koki plakata issikelkit "Ryto fanai is Siauliu palaiko Z" :D
Check: Turiu sioki toki klausima.. Nuo kada vilnieciai Siauliuose gyvena? :D Nes temos pavadinimas pinasi su pranesimo turiniu...
kleizzzza: atsimenu kad tu rašei kažkokia nesamoninga tema kad Žalgirio fanu grupes vercia vaikus ir pauglius sirgt už Žalgiri ir tipo kad tave verte bet tu tada sakei kad esi iš Kauno o dbr sakai kad iš Šiauliu :D
Reloaded: sako į rūkomuosius palydėjo...:DDD na, nebent rūkomuosius, tai tu turėjai omenyje lauką...:D
Pirmiausiai, koks turi būti kvailas žmogus, kad važiuojant palaikyti Žalgirio, būtinai reikia apsikarstyti Ryto atributika?
Antra, įdomu kiek metų šiam autoriui, kuris kitus vadina vaikais? Pagal mūsų portalo žodyną cituoju: Vaikas/vaikelis - kai vienas iš dviejų frontu nebeturi kaip atsimušt, tada tas antrasis frontas būna išvadinamas vaiku, nors dažniausiai pasirodo, kad tas kuris apkaltina kitą esant vaiku, neturi daugiau nei 18 metų.
Trečia, vietoj smegenų baronka pas šitą žmogų, nes neigia pats savo pasakytas mintis.
Ketvirta, faktai neatitinka tikrovės, ir visa tai visai nepanašu į humorą.
Penkta, išvada tame, kad šį kartą rytfaniai pasidavė vieno besmegenio idijoto propagandai, ir tapo tokie patys bandos valdomi ...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą