2011 m. vasario 27 d., sekmadienis

Kauno ''Žalgiris'' pasirašys sutartį su Justinu Bieberiu. (Interviu,video)

''Žalgirio'' ateities žvaigždė
NBA Visų Žvaigždžių Savaitgalyje, All Star Celebrities mače rungtyniavęs ir 8 taškus pelnęs atlikėjas Justinas Bieberis jau spėjo sužavėti Dalaso ''Mavericks'' komandos savininką Marką Kubaną (Marc Cuban-red.past.). Bieberis buvo išrinktas naudingiausiu mačo žaidėju, todėl Kubanas teigė, jog norėtų pasirašyti sutartį su Bieberiu, kuriam kitą savaitę antradienį sueis 17 metų.''Dėl ''Byberio''(pravardė-red.past.) karštinės mes galime paprašyti NBA lygos padaryti išimtį ir įregistruoti atlikėją į Dalaso ''Mavericks'' ekipos sudėtį''-minėjo Kubanas.

Tuo tarpu pasaulyje besiaučianti ''Byberio'' karštinė, pastarosiomis dienomis regis, įgavo naują lygį. JAV žiniasklaidoje vis garsiau kalbama apie jaunojo ''muzikanto'', neeilinį talentą krepšinio aikštėje. ''Bieberis liepsnoja ir linksminasi''-skelbė dienraštis ''Denver Post''. ''Bieberis-ateities Jordanas?'' retoriškai klausė Niujorko ''Times'' laikraštis.

O štai Londono spauda jau kelias dienas nenutildama šneka, jog Europoje Bieberiu domisi keli klubai. Pasak spaudos, Bieberį į savo gretas visiškai pasirengę priimti Suomijos komanda Espo ''Honka'', Azerbaidžano čempionė Baku ''Gala'' ekipa, Baltarusijos Minsko ''Minsk-2006'' komanda, ir savaime suprantama, naujų talentų beieškantis Kauno ''Žalgiris''. Pranešime teigiama, jog Kauno ''Žalgirio'' komandos savininkas Vladimiras Romanovas buvo nuvykęs į NBA lygos žvaigždžių dienos renginius Los Andžele, kad iš arčiau pamatytų Bieberį, bei susipažintų su juo iš arčiau. Kalbama, kad "Žalgiris" turi daugiausiai šansų pasirašyti sutartį su Justinu, nes ''Žalgiryje'', po patirto pralaimėjimo namuose prieš Valensijos ''Power Electronics'', pasak klubo atstovo spaudai '' Tvyro savižudybinės nuotaikos, todėl į komandą reikėtų įpūsti šviežio gėjiško vėjelio. Tiksliai žinome, kad Vladimirui Romanovui šis vaikis padarė neišdildomą įspūdį, todėl planuojame suderinti sutarties detales, kad galėtume pasirašyti sutartį su legenda.''             
Mūsų laikraščio žurnalistui pavyko susitikti ir pakalbinti Vladimirą Romanovą jo kabinete ''ŪBIG'' būstinėje.(Pateikiame neredaguotą interviu su V.Romanovu):
Romanovas džiaugiasi kad į Kauną atvyks J.Bieberis


  -Ar tiesa kad buvote
nuvykęs į NBA visų žvaigždžių savaitgalio renginius? Jei taip-kokiu tikslu?

   Taip, tai yra visiška tiesa ką jūs sakote. Aš buvau visų žvaigždžių savaitgalio renginiuose, ir savo mediniais akių protezais įžvelgiau ''Žalgirio'' ateities žvaigždę. Tai Justinius Bybarienko, jei neklystu, taip? Man regis, jis kaip ir aš, turi lenkiškų šaknų, ir yra gimęs Niefteskwažiensko apylinkėse. Jo mama turėjo ryšių su manimi, kadangi mokėmės vienoje klasieje, siedėjome viename suole, per Abiturientų naktį vos jos nepasiviedžiau į lovą, bet ji atsisakė su manim daryti reikalą ir įbruko man atgal švitrinį popierių, kad nusigludinčiau kotelį, nes jo net nesimatė. Bet aš savęs retoriškai paklausiau - kam man tie žmonės,j ei aš turiu švitrinio popieriaus? (Juokiasi) Ir pradiejau 7 kartus į savaitę brūžinti kotą, tai va jau virš 40 metų kai obliuoju save (Atsiduso)... Oi   atsiprašau, nukrypome nuo temos, ką aš dabar pasakiau, jūs to nespausdinkit, gerai? Tai apie ką mes šnekėjome, ai da,  apie Bybarienko. Kaip sakiau, jame matau ateities žvaigždę. Mes reguliariai domimės jaunaisiais talentais, ir turiu pripažinti, kad kai Bybarienko atvyks į Kauną, tai bus be abiejonės, didžiausias įvykis Lituvos kriepšinio istorijoje. Tokio neeilinio talento žaidieją aš matau pirmą kartą ir tas pirmas kartas buvo niitikietinas. Kai pamačiau jo driblingo sugebiejimus, nuspriendžiau, kad jis yra talentingesnis už bet kurią NBA ir Eurolygos žvaigždę. Jis yra talentingesnis už Kobe Bryantą, kai Bryantas buvo jo metų. Tikiuosi, tai bus didelė investicija žvelgiant i mūsų ateitį Javrolygoje ir LKL.

  -Kada mes galime tikėtis Bieberio atvykimo į Kauną?

   -Bybarienko atvyks į Kauną, kai tik bus suderintos visos sutarties detalės, ir pasirašysime su juo sutartį. Maždaug po savaitės.

  -O kokią vietą matote Bieberiui Kauno ''Žalgirio'' komandoje?

  -Jis atvyks užkamšyti spragų. Kaip jau sakė mano atstovas spaudai, komanda po visų pralaimėjimų, jau balansuoja ant ribos. Šį rytą, per komandos treniruotę, man paskambino Zorūsis (Zouros-red.past.). Trieneris sakė, kad nebesusitvarko su kamanda. Jo žodžiais, ''Negaliu atlikti su komanda derinių, nes Kalnietis pastoviai klausinėja, kada D.Collinsas pristatys dopingo siuntą į ''Žalgirio'' treniruočių bazę, Pocius nesiboksuoja su Klimavičiumi, Milaknis neatlieka tempimo pratimų, nes jam skauda pilvą nuo Watsono duotų žolelių...'' Ir taip be galo, be krašto. Tai kam aš kabinau tas bokso kriaušes, atseit aš viską darau veltui, a nie taip? Aš juk viską darau kamandos labui. Viską. Papirkinieju teisiejus,j og jie mus trauktų per Eurolygos varžybas, nes patys žaidėjai nigali atlaikyti tokių krūvių, viedu derybas su Vainauskais, kad jie mums parduotų savo žaidiejus, kai ateis pasaulio pabaiga, nes viskas turi naują pradžią ir pabaigą, suprantat? Todėl ir noriu, kad Bybarienka atvyktų į Kauną. Aš pats esu jo ištikimiausias gerbėjas, ne tik sportine prasme. Aš savo Mersediese turiu jo dainų albumą, ir kai važiuoju į darbą, jį pasileidžiu. Tada visi žino kad važiuoja Vladimiras Romanovas į darbą, ir kad aš sapnuoju Bybarienko naktimis. Ir dar nuoriu pasakyti, kad kuriu apie Bybarienką eilėraščius. Norite paklausyti? Štai-Kur bėga Byberis, kur Nemunas teka, ten mūsų tėvynė graži Lituva. Noriu prispaust Bybarienką prie savo krūtinės, ir bus mūsų Bieberis Javrolygos žvaigždė.  Tai va, paklausėt mano kūrybos. Dėkoju. O apie jį, kaip apie žaidieją, galiu kalbėti labai daug, bet pasistengsiu kalbėt trumpiau. Bieberiui mes esame numatę pakeisti Šaliengos vietą aikštėje. Mes jam skirsime tą patį laiką, kurį turėjo Dainius, ir jau dabar galiu pragnozuoti, kad jis visiškai atsiskleis ''Žalgiryje''. Jam bus sudarytos išskirtinės salygos tobulėti, jis galės per visas rungtynes laikyti kamuolį savo rankose, mes jam patikėsime lemiamas atakas, ir drasiai galiu sakyti, kad jis bus sunkiai sustabdoma taškų mašina. Juk matote, kokia dabar yra situacija Kauno klube. Pragrieso nėra, bet laikui biegant jis atsiras ir bus toks didielis pragresas, kad Vainauskas privarys į kelnes, kai pamatys kaip Bybarienka maudo 1x1,2x2,5x5 jo žaidėjus, pagaunat mintį? Ko dar norite paklausti? Gerai, ačiū už pokalbį.

     Oficialiomis žiniomis, Justinas Bieberis ''Žalgirio'' komandą turėtų papildyti prieš artėjančią dvikovą su Pirėjo ''Olympiakos'' komanda.

                                                             Štai taip Bieberis bus pasitiktas Kaune

  (Straipsnyje panaudota dalis medžiagos iš basketnews.lt portalo).
  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą