2011 m. vasario 17 d., ketvirtadienis

Komentarai po Eurolygos ketvirtojo turo (Pildoma)

Komentarai po Žalgirio pergalės prieš F.Ulker.


!!!Nusivyles Rytfanis!!!: Eikit naxui visi zalgirieciai. Uzsimane pyderai bananu. Kurwos galvojat pateksit i ta top 8-tuka. Bybuka jums ne astuntuka :) Va rytas tai tikrai pateks, o ten ir i top 4 prasimus. Vainauskas nemelavo, jis visai nieko neuosto, cia jusu romanovas ta lapuka uosto pastoviai, kuri ziaurosui paduoda pries kiekvienas rungtynes. Karoce, zadu surinkti minusu rekorda siuo komentaru. I man px
Anonimas: ryzhikas geriausias teisejas pasaulyje!
Sexans5: Uz vidurio linijos DC uzkliuvo... ;DD Pzdc nu toks medinis jis kad ner zodziu

O13: DAVAI BROWNA ISLEISKIKT, NES ATSIGAUT PRADEDA, NETYCIA DAR LAIMES
KANKANGAS: Smirda vien ziurint i ta zalgiriZynys: tai tu apsičiupinėk, tikrai b ūsi apsišikęs ;) eik susitvarkyt ;)
remis0817: valinkit miltanosiai i tabora,uzveze nauja partija is maroko,dbr akcija eina ,nepraleiskit progos
AnonimasLMan atrodo pastaruoju metu Pocius nieko nedaro tik savo su zmona dulkinasi


Aistis: NU ka pirma pergale :)valanciunas: nesveikas tu atsigauk


AgurkiksChebra, gal kas turit šios dienos Lietuvos ryto laikraštį? Labai jau šikt užsimaniau, o tualetiniu man per gerai valytis žinant jog gal ir kas to laikraščio duotų.
"Nu bet tikrai kas per komanda tas Žalgiris? Papirkinėja visus iš eilės teisėjus, prasidėjo nuo LKF varžybų, kai papirko, kad laimėtų 12 taškų (PER FUKSĄ) prieš rytą, o db Eurolygoj, Bet ir biudžetas pas žalgiri nemazas, didziaja dali pinigu skiria teiseju papirkimui matyt"
Totorius:  Zagiris iskovojop pergale grynai Vladimiro Romanovo deka ir nekitaip, ka as dabar ir irodisiu(ko IS ESMES net nereik irodinet)...26milijonaiUSD(panaikinta),nevykeliai treneriai(Butautas,Brazys,Sakalauskas,Grigas)panaikinti be gailescio(atkatai baigti), paimti ACO ir ZORO, tikri ir geriausi(bet nepigiausi)per visa istorija treneriai, kurie rodo rezultatus ir kurie(svarbiausia) YRA treneriai, o ne geri zmones. Rezultatai matosi net plika akim, kas ir lemia komjaunuoliu isterija..."LAPUKAI BURATINO" sako,komjaunuolio auka :) ...yra toks tipas zmoniu(beje paplites siek tiek) kurie paskaito "laikrasti" ,kad cukrus brangs dvigibai ir tokie zmones iskart bega pas kaimyna,gimine,bendradarbi, skolinasi daug pinigu ir uzperka sandeli niekam nereikalingo,nebrangstancio cukraus :)....tie patys zmones perskaito, kad yra kazkokie lapukai, ir ne siaip yra , o "stobal,atsakau" yra :), ir vsio, masine runkeliu isterija pradeta, lapukai valdo, nesvarbu, kad Zalgiris lygiai zaidzia ir neretai laimi pries pirmas Europos komandom,vietines deda i vieta ir stovi elite su A licenzija, bet...bet lapukai ruso yra, cukrus dvigubai brangsta, reik imtis priemoniu...:) 

Komentarų įdomesnių tiek, vakare Ryto varžybos Eurolygoje, tikiuosi sulaukti daugiau įdomybių iš komentatorių lūpų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą