2011 m. vasario 11 d., penktadienis

Žalgiryje 124 tritaškius per rungtynes metęs Rolandas Dovydaitis

Panašu, kad Kauno "Žalgirio" gretose netrukus išvysime rekordininką, kuris per vienas mėgėjų rungtynes, spėjo išmesti net 124 tritaškius metimus, tiesa tikslą pasiekė tik 24 metimai, o krepšininkas baigė rungtynes surinkęs 73 taškus.

Kauno "Žalgirio" valdžia ilgai svarstė, ar reikalingas komandai šis krepšininkas, tačiau po ilgų derybų ir žaidimo strategijos spragų, kurias matė valdžia, klubo vadovai rado sprendimą, kaip šis krepšininkas sugebės jas užpildyti.

Su žaidėju, atrimiausiu metu, bus pasirašyta sutartis iki sezono pabaigos, su galimybe ją pratęsti, jeigu žaidėjas pateisins lūkesčius.

Mūsų žurnalistai pakalbino V. Romanovą ir pasiteiravo, kodėl mėgėjų lygoje žaidžiantis neprofesionalus sportininkas, žais Eurolygos komandoje? ŪBIG valdomo Kauno "Žalgirio" savininkas atsakė - "argi jis ne prafiesianalas, jeigu sugiabiejo mesti niat 124 tritaškius ir baigti rungtynes su daugiau nei 70 taškų? Mias jį statysime į Šaliengos vietą, ir skirsime jam laiką, kurį turiėjo Dainius. Paskaičiavome, kad per 20 minučių jis primes apie 30 taškų. Tai dabar paskaičiokite jūs, Dainiaus komandoje niėra, ir pragrieso niera, varžybos laimimos arba pralaimimos keleis taškais, tai pagal mūsų skaičiavimus Dovydaitis žaisdamas vietoje Šalengos sumes apie 30 taškų, skaičiuojate ? Jei ne tada sakau, kad komanda visada laimes virš 20 taškų skirtumu, pagaunat mintį?"


ŪBIG valdomo Kauno "Žalgirio" savininkui pritarė, ir klubo generalinis direktorius P.Motiejūnas - "Ištikro manau, kad čia visiška nesąmonė... (pokalbis trumpam nutrūksta, ir V. Romanovas smogia Pauliui į galvą iš kumščio) ... atsiprašau norėjau pasakyti sąmonė, pabandykite paskaičiuoti patys, viskas sutampa, komanda visada laimės 20 ir daugiau taškų, mūsų Vladimierėlis yra genijų genijus, pripažinkit tai."

Labai labai patikimi šaltiniai skelbia, kad krepšininkas prie komandos, turėtų prisijungti jau savaitgalį, kai vyks Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės varžybų finalinis ketvertas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą